Na plátna kín mieri nová Evitovka. Pozrite si trailer Príliš osobnej známosti

Začiatkom budúceho roka vstúpi do kinodistribúcie nový film tvorivého tímu, ktorý stojí za kasovým trhákom Všetko alebo nič z roku 2017. Snímka Príliš osobná známosť je, podobne ako jej predchodca, adaptáciou knižného bestselleru spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej. Do kín bude uvedená 16. januára 2020.

06.12.2019 13:00
Tatiana Dykova Foto:
Jednu z hlavných ženských postáv stvárnila česká herečka Tatiana Dyková.
debata

Príliš osobná známosť je príbehom troch žien, ktoré spája priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska partnerská, nielen tá, ktorú pociťuje k vnučke.

Úsmevný, miestami dojímavý príbeh chce dokázať, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi. Že niekedy stačí málo, aby sa z kratochvíle vyvinul pevný vzťah a ešte menej stačí na to, aby sa starostlivo vyskladané šťastie rozbilo na tisíc kúskov.

Film o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, aj za tých, ktorí ich milovali pred nami.

Film je bsadený mnohými známymi tvárami. V hlavnej úlohe sa predstaví česká herečka Petra Hřebíčková, sekundovať jej bude Tatiana Dyková (predtým Vilhelmová) či Eliška Balzerová. Šarmantné mužské postavy, ktoré hrdinkám zamotajú hlavy aj životy, stvárňujú srbskí herci Branislav Trifunović, Predrag Manojlović a Chorvát Janko Popović Volari. Zo slovenských hercov sa vo filme objavia Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš.

Snímka režisérky Marty Ferencovej a producenta Petra Núñeza vznikla v česko-slovenskej koprodukcii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba