Mix rocku, ľudoviek, elektroniky, jazzu, popu a etna. V relácii 3 pódiá

Aj túto sobotu uvidíte na televíznej obrazovke v relácii 3 pódiá skvelý koncert troch rôznych hudobných fenoménov.

12.12.2019 07:00
Katka Koščová Foto:
Katka Koščová v relácii 3 pódiá.
debata

Katka Koščová zaspieva aj novinky zo svojho albumu, ktoré poslucháčov zaujali hneď po zverejnení. Jej „Hranica dažďa“ počas nakrúcania spôsobovala divákom zimomriavky na tele. Slová tejto novej Katkine skladby, ktorá je Prešovčankou, sa dnes zdajú ešte aktuálnejšie.

„Veľmi sa teším, že po dlhej dobe vznikla konečne hudobná relácia, ktorá sa skutočne venuje len hudbe bez všetkých zbytočných omáčok a kde sa dá dokonca naživo zahrať autorská muzika. Mám nesmiernu radosť aj z kombinácie, v ktorej sme sa ocitli my. Čechomor je kapela, na ktorej som rástla a ich hudbu mám ohromne rada, čiže to bola veľká česť a zároveň sme si na záver všetci spolu zaspievali jednu ich pieseň. Takže sa mi vyplatilo roky si ich vyspevovať v aute. A Papyllon sú úžasní chalani, nesmierne talentovaní, veľmi sa z nich teším a neskutočne sa mi páči ich prejav, autenticita. Teším sa tiež, že sme mohli vystúpiť spolu s Martinom Geišbergom, s ktorým často hrávame,“ vraví Katka Koščová.

Zhodou okolností v tomto diele zahrajú aj ďalší Prešovčania, kapela Papyllon, ktorá v roku 2010 vyhrala súťaž mladých talentov prešovský Liverpool.

„Je to naša televízna premiéra, takže sme nevedeli čo nás čaká, avšak celý štáb sa postaral o to, že sme sa cítili veľmi fajn. Naši fanúšikovia sa môžu tešiť na náš prvý singel vôbec „Waves“, ďalej na singel z debutového albumu „Seventeen, baby“ so špeciálnym hosťom a na jednu z našich najnovších piesní s názvom „What About Tonight“. Tento diel by si mali diváci pozrieť, aby videli, aká rôznorodá hudba sa v Prešove tvorí, a rovnako, aby si vychutnali vystúpenie jednej z legendárnych českých kapiel,“ dodáva hráč na bicie z Papyllonu Lukáš Lacko.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katka Koščová #3 pódiá