Príde nový seriál V divočine

Svetoznámy cestovateľ a odborník na prežitie v prírode Bear Grylls sa spojil s niekoľkými populárnymi osobnosťami dneška a pozval ich na nezabudnuteľné putovanie divokými krajmi.

07.01.2020 12:00
v divocine Foto:
Nový seriál V divočine uvidia diváci každý štvrtok.
debata

Desať populárnych osobností sa vydá až za hranicu svojich fyzických možností. Civilizáciu nechajú ďaleko za chrbtom, ich cieľom sú extrémne prírodné oblasti.

„Som nesmierne hrdý na to, že i najznámejším hollywoodskym celebritám dokážem pripraviť prevratný zážitok. Taká je divočina. Veľmi často nás privádza až na hranicu našich možností, ale potom našu odvahu a odhodlanie odmení takou krásou a pýchou, akú si za peniaze nekúpite,“ hovorí ústredná hviezda a tvorca seriálu Bear Grylls.

Medzi hosťami, ktorí sa vzdajú svetiel rámp a veľkomesta uvidíme napríklad držiteľku Oscara, herečku Brie Larsonovú.

Táto predstaviteľka titulnej úlohy kapitánky Marvel z kultového komiksového sci-fi utečie pred hollywoodskymi paparazzi priamo do spleti mangrovových bažín. Z helikoptéry skočí do vody plnej žralokov a svoje filmové nadľudské schopnosti podrobí nečakanej skúške.

Obdobne i herec a tanečník Channing Tatum opustí pohodlie civilizácie a znovu po niekoľkých rokoch sa podrobí Gryllsovej skúške, tentokrát ešte náročnejšej.

Seriálový hit V divočine štartuje 23. januára na National Geographic.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba