Nezastaviteľná filmová sága pokračuje! Prichádza deviate Rýchlo a zbesilo

Filmoví diváci nemajú stále dosť! A štúdio dobre vie, čo prináša rekordné tržby. Zdanlivo nekonečná sága Rýchlo a zbesilo sa tento rok predstaví už s pokračovaním s poradovým číslom deväť. A to nie je ešte koniec.

03.02.2020 16:00
rýchlo a zbesilo, paul walker, Foto:
Ani tragická smrť herca Paula Walkera nezastavila úspech série Rýchlo a zbesilo. Siedme pokračovanie bolo jeho rozlúčkovým filmom.
debata

Dávnejšie je potvrdené, že vznikne aj desiate pokračovanie. Minulý rok sa striebornými plátnami prehnala spin-off snímka Hobbs & Shaw, celé univerzum sa tak rozšírilo a vyzerá to tak, že zbesilá jazda sa len tak ľahko neskončí. Nemení to ani fakt, že séria stratila jednu z hlavných tvárí – Paula Walkera. Hoci zaznievajú hlasy, že práve desiate pokračovanie by malo sériu uzavrieť, avšak nové filmy sú kasové trháky a jedine prísun dolárov dokáže veľmi rýchlo zmeniť rozhodnutie štúdia.

Šialené príbehy zvládli aj túto tragickú udalosť a tvorcovia vedeli vyplniť dieru po jeho postave. Deviaty film znova ukáže známe tváre, pričom hlavnou hviezdou zostáva Vin Diesel. Ten sa snažiť žiť normálnym životom, po boku svojej lásky a syna. Lenže minulosť ho znova dobehne a bude sa musieť postaviť vlastnej rodine. Teda svojmu bratovi, z ktorého sa stal vraždiaci stroj. Rýchlo a zbesilo 9 sa ponesie v temnom podtóne plnom akcie, priam neuveriteľných scén s autami a potvrdí fakt, že niekedy krv nie je zárukou rodinnej súdržnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vin Diesel #Rýchlo a zbesilo 9