Hollywoodske štúdiá sú v súvislosti s koronakrízou optimistické

Premiéra očakávaného filmu Mulan spoločnosti Walt Disney sa uskutoční koncom júla a film Black Widow v hlavnej úlohe so Scarlett Johanssonovou sa dostane do kín v septembri.

07.04.2020 18:00
black widow marvel Foto:
Os filmu Čierna vdova sa očakáva, že bude najdrsnejší zo série komixových adaptácií. Superhrdinku stvárnila Scarlet Johansson.
debata

Americká filmová spoločnosť Disney odložila premiéru nového filmu o legendárnom archeológovi Indiana Jonesovi o celý rok. Snímka sa dostane na plátna kín až v júli 2022.

Kvôli šíreniu koronavírusu boli zatvorené kinosály po celom svete a filmový priemysel sa zastavil. Hollywoodske štúdiá sú však optimistické a predpokladajú, že kiná začnú opäť fungovať koncom júla.

Hitom tohto leta, ktoré býva pre Hollywood tou najlepšou sezónou, mal byť film Black Widow (Čierna vdova). Premiéru mal naplánovanú na 1. mája, do kín sa však dostane až 6. septembra.

V ten deň mal pôvodne vstúpiť do distribúcie film o superhrdinoch The Eternals. Jeho premiéra však bola posunutá na 12. februára 2021.

Štúdio Disney odložilo aj premiéru snímky Jungle Cruise (Expedícia: Džungľa), ktorý je inšpirovaný slávnou atrakciou v zábavnom parku Disneyland s Dwayneom Johnsonom a Emily Bluntovou v hlavných úlohách. Film sa v lete premietať ešte nebude, do kín sa dostane až 30. júla 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Indiana Jones #Disney #Mulan