TV tipy Pravdy: Zlé banky, Podfukárky a Hľadanie Kleopatry

To najlepšie z televízneho programu od soboty 30. mája do pondelka 1. júna pre vás vybrala redaktorka Katarína Sedláková.

30.05.2020 12:00
zle banky Foto:
Seriál Zlé banky.
debata

Sobota 30.5.:

Zlé banky, Jednotka, 22.20

Mladá bankárka Jana je zapletená do intríg, ktoré ju nútia poškodiť vlastnú banku. Nemecko-francúzsky seriál je thriller zo sveta vysokých financií, poskytne úchvatný psychologický profil tohto odvetvia a jeho protagonistov.

Nedeľa 31.5.:

Podfukárky, HBO, 20.00

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky americkej komédie. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze. Tieto dve podvodníčky dokazujú, že ženy netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka.

Pondelok 1.6.:

Hľadanie Kleopatry, ČT2, 20.00

Jedným z veľkých tajomstiev histórie Egypta zostáva osud kráľovnej Kleopatry, mocnej a zvodnej ženy. Ako to, že mala takú moc, pýta sa francúzsky dokument.

debata chyba