Komédiu Takmer dokonalé tajomstvá si cez víkend pozrelo 7796 divákov

Po mesiacoch, keď boli kiná zatvorené a stopku dostali pre nový koronavírus všetky odvetvia kultúry na Slovensku, začína slovenskému filmovému trhu svitať nádej na lepšie časy.

22.06.2020 14:00
Das perfekte Geheimnis Foto:
Takmer dokonalé tajomstvá je remakeom úspešnej talianskej komédie Úplní cudzinci a u divákov žne rovnaké úspechy.
debata

Na nemeckú komédiu Takmer dokonalé tajomstvá sa prišlo uplynulý víkend pozrieť do kina 7796 divákov. „Stala sa tak jednotkou uplynulého víkendu,“ hovorí Stanislava Borská z distribučnej spoločnosti Bontonfilm.

„Tento výsledok by bol vynikajúci aj za normálnych okolností pred koronakrízou, o to cennejší je v situácii, keď ešte viacero kín vrátane celej jednej siete multiplexov nespustilo svoju prevádzku,“ dodala.

Film Takmer dokonalé tajomstvá je remake kultovej talianskej snímky Úplní cudzinci. V Nemecku sa stal najúspešnejšou nemeckou komédiou roka 2019. Pikantný a mimoriadne aktuálny námet o fenoméne smartfónov, ktoré toho o nás často vedia viac než naši najbližší, nepochybne oslovil aj slovenských divákov.

Z premiérových výsledkov filmu majú radosť kinári aj filmoví distribútori. „V neposlednom rade je to skvelá správa i pre samotných divákov, keďže táto komédia môže pomôcť naštartovať celý kinotrh a tým primäť producentov nasadzovať do distribúcie kvalitné a divácky príťažlivé tituly,“ konštatovala Borská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #kino #komédia #multiplex