Filmová výroba nespí, vznikajú Známi Neznámi

V týchto dňoch sa začne nakrúcať nová česko-slovenská komédia Známi Neznámi v réžii debutujúcej Zuzany Mariankovej. Hlavné postavy v nej stvárnia Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Klára Issová, Martin Hoffman, Petra Polnišová, Anna Kadeřávková a Sveťo Malachovský. Herci už majú úspešne za sebou prípravy aj prvú čítačku.

01.08.2020 11:00
FOTO.00 01 59 05.Still001 Foto: , ,
Jednu z hlavných postáv stvárni vo filme Tomáš Maštalír. Na snímke je počas príprav na natáčanie.
debata

Podľa producentky filmu Wandy Adamík Hrycovej stojí za tvorbou filmu tím profesionálov. „Teším sa z toho, ako skvele dopĺňa skúsených profesionálov na režisérskom poste mladučká Zuzana Marianková. Má bohaté skúsenosti z rôznych televíznych projektov, no Známi Neznámi budú jej filmovým debutom,” priblížila Adamík Hrycová.

Réžiu si cibrila na populárnych televíznych seriáloch ako sú Za sklom, Oteckovia, Horná Dolná, Špecialisti či Kuchyňa. „Som šťastná, že ma producenti oslovili na tento film. Okrem vynikajúceho a vtipného scenára som dostala česko-slovenské obsadenie snov a teším sa, že sa ich pri ich vyťažení vôbec podarilo dostať dokopy. Všetci majú okrem komediálnej roviny aj hlboký dramatický rozmer, takže som presvedčená, že divákom pripravíme skvelý film, ktorý ich nielen rozosmeje,“ vyjadrila sa režisérka.

Jednu z hlavných postáv si mal v komédii Známi neznámi zahrať aj Vojta Kotek. Obľúbený český herec mal však dopravnú nehodu a momentálne leží v nemocnici. Hoci sa zúčastnil na prvotných prípravách a rozumel si s hercami i tvorcami filmu, nakrúcanie sa bude musieť začať bez neho. Potvrdila to aj herečka Petra Polnišová, ktorá je zároveň koproducentkou filmu: „Nesmierne nás mrzí, čo sa Vojtovi stalo. My síce prídeme o skvelého herca, ale dôležité je, že je v poriadku." Kto Vojtu Koteka vo filme nahradí, ešte autori projektu neinformovali, no slovenská premiéra filmu je naplánovaná na 26. novembra tohto roku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Tomáš Maštalír