Film Wonder Woman 1984 už je vonku. Tržby za víkend dosiahli 36,1 milióna dolárov

Film Wonder Woman 1984 americkej režisérky Patty Jenkinsovej mal počas vianočného víkendu celosvetovo tržby 36,1 milióna dolárov.

28.12.2020 08:49
Film Wonder Woman 1984 Foto: ,
Herečka Gal Gadot ako Wonder Woman na zábere z filmu Wonder Woman 1984.
debata

Z toho pripadá 16,7 milióna dolárov na kiná v Spojených štátoch a v Kanade. Znamená to najúspešnejšie uvedenie filmu počas pandémie.

Hoci sa v kontexte pandémie jedná o úspech, tržby sú zlomkom bežných výnosov pri uvedení velkorozpočtového akčného filmu.

Pokračovanie akčného filmu o komiksovej hrdinke Wonder Woman s Gal Gadot v hlavnej úlohe sa odohráva v osemdesiatych rokoch 20. storočia. Musí sa postaviť novým nepriateľom – Maxovi Lordovi (Pedro Pascal) a gepardej žena (Kristen Wiigová). Chris Pine ako Steve Trevor, Robin Wright ako Antiope a Connie Nielsen ako Hippolyta.

V Spojených štátoch sledovali Wonder Woman 1984 milióny divákov prostrednictvom služby HBO Max spoločnosti WarnerMedia, ktorá spadá pod skupinu AT&T.

Trailer k filmu Wonder Woman 1984.

Hollywoodske štúdio už na začiatku decembra informovalo, že bude ponúkať všetky nové filmy na streamovacej službe HBO Max v rovnaký čas ako v amerických kinách.

Distribútor zároveň potvrdil, že séria, ktorej prvá časť sa volá Wonder Woman, bude mať tretie pokračovánie. Režírovať ho má opäť Jenkinsová, ktorá napíše aj scenár.

Začiatok filmu Wonder Woman 1984.
debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Wonder Woman: 1984