Jojka tvrdí, že sedmička sa naozaj vráti

Účinkujúci satirickej relácie televízie Joj Sedem s. r. o. v piatok ohlásili, že sa s nimi diváci najbližšie stretnú až v septembri. Pravdepodobne. Na otázku, či ide v prípade niekoľkomesačnej pauzy relácie Sedem s. r o. skutočne len o pauzu, alebo je jej osud ohrozený, odpovedala jedna z účinkujúcich Oľga Feldeková slovami: "Povedali nám, že je to jasné. No či je to skutočne také jasné, to sa uvidí až v septembri."

03.05.2011 12:28
Sedem s.r.o. Foto:
V obnovenom Sedem s.r.o. na obrazovke TV JOJ sa objaví aj Roman Luknár alebo Lukáš Latinák.
debata

Dôvody na prerušenie nakrúcania teda neboli na strane účinkujúcich, ktorí boli z novinky pomerne smutní. „Dozvedeli sme sa to pred mesiacom, skutočné dôvody a osud relácie však nepoznáme,“ vyslovila prozaička, scenáristka, novinárka a dramaturgička Feldeková obavu nad budúcnosťou programu, ktorý si už podobnými peripetiami v minulosti prešiel. Bolo to koncom roka 2008, keď ho Markíza, na ktorej sa pôvodne vysielal, najprv skrátila a presunula na neskoršiu hodinu, neskôr ho vyškrtla z programu celkom. V zákulisí sa vtedy hovorilo, že za tým stáli politické sily, ktorým sa satira v relácii nepozdávala.

Jojka však údajne plánuje len letnú prestávku. „Ide naozaj len o plánovanú pauzu,“ povedala PR manažérka Jojky Perla Vohráliková a dodala, že televízia už stihla nakrútiť aj odvysielať všetky plánované epizódy na toto obdobie, a preto je pauza logickým riešením. „Ide o obvyklú situáciu. Presný čas vysielania nových epizód sa nepochybne môže trochu posunúť, plánujeme ho však spustiť v septembri,“ ubezpečila Vohráliková, že za pauzou relácie tentoraz nie je nič vážne.

Voľné bloky v piatkovom vysielaní už od tohto týždňa nahradia filmy.

debata chyba