TV tipy Pravdy

To najlepšie z programu televízií od štvrtka 11. februára do stredy 17. februára pre vás vybrala redaktorka Katarína Sedláková.

13.02.2021 08:00
debata

Sobota 13. 2.: V Bruggách, ČT2, 21.45

Skvelá čierna komédia od Martina McDonagha je o dvoch nájomných zabijakoch, ktorých ich drsný šéf poverí, aby sa po fuške v Londýne schovali v Bruggách. Kým Ken si užíva pokojné prostredie a pamiatky, akčný Ray je malebným mestom viac ako znechutený. Začne si s miestnou kráskou Chloe, mláti jej priateľa skinheda a zabáva sa s americkým trpaslíkom, ktorý tu nakrúca surrealistický fil­m.

Čierna komédia V Brugách.

Nedeľa 14 .2.: Noc po svadbe, Cinemax, 20.00

Nevesta a ženích so smiechom prichádzajú do svojej izby v luxusnom hoteli, aby tu strávili svadobnú noc. Keď Eleanor zistí, že jej čerstvý manžel Noam dostal od svojej bývalej priateľky prsteň ako svadobný dar, začína sa hádka. Na Eleanorino naliehanie izraelskí novomanželia opúšťajú hotel a vydávajú sa na výpravu, aby prsteň vrátili. Začína sa celonočný šprint ulicami Jeruzalema.

Izraelský film Noc po svadbe.

Pondelok 15. 2.: Emma Peeters, Jednotka, 20.30

A potom je tu jedna netradičná belgicko-kanadská romantická komédia: po rokoch živorenia v Paríži Emma pochopí, že nikdy nebude herečkou. Preto sa rozhodne v deň narodenín spáchať samovraždu. Stretne sa s Alexom, bizarným zamestnancom pohrebného ústavu, ktorý jej ponúkne pomoc.

Belgicko-kanadská snímka Emma Peeters.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV tipy