Všetky časti ikonického seriálu Priatelia budú mať nový domov na HBO GO

Oceňovaný a fanúšikmi obľúbený seriál sa na HBO GO objaví od 15. apríla. Hneď od prvého dňa bude k dispozícii všetkých desať sérií ikonického sitkomu.

05.03.2021 07:00
source-00241319 Foto:
Všetky série Priateľov budú dostupné na HBO GO od 15. apríla.
debata

Seriál Priatelia je jedným z najlepšie hodnotených televíznych seriálov. Je víťazom niekoľkých Zlatých glóbusov, cien Emmy a držiteľom mnohých nominácií.

Vďaka šikovnému a sofistikovanému humoru dáva každá časť možnosť nazrieť do pocitov a myšlienok hlavných postáv – skupiny priateľov žijúcich v New Yorku. Všetkých 236 častí seriálu sa natáčalo na legendárnej scéne č. 24 filmových štúdií Warner Bros. v Burbanku v Kalifornii.

Hlavné postavy stvárnili Jennifer Aniston v úlohe Rachel Greenovej, Courteney Cox ako Monica Gellerová, Lisa Kudrow ako Phoebe Buffetová, Matt LeBlanc ako Joey Tribbiani, Matthew Perry v úlohe Chandlera Binga a David Schwimmer ako Ross Geller.

Počas desiatich sérií sa v hosťujúcich úlohách objavilo mnoho známych hercov a herečiek, a to napríklad Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder a Julia Roberts.

Seriál Priatelia vytvorili Marta Kauffman a David Crane, ktorí sú spoločne s Kevinom Brightom tiež hlavnými producentmi. Priatelia sa vysielali od septembra 1994 do mája 2004. Majú 10 sérií a 236 častí. Všetky časti budú na HBO GO dostupné so slovenským dabingom od 15. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #HBO Go