Padla posledná klapka novej "evitovky". Do kín príde na prelome rokov

Natáčanie novej komédie V lete ti poviem, ako sa mám, sa skončilo. Posledná klapka padla na Orave. Po snímkach Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť príde nová "evitovka" do kín v zime, napriek tomu, že má v názve leto. Premiéra je zatiaľ naplánovaná na prelom rokov 2021 a 2022.

15.05.2021 11:00
naši, naši 4, marián miezga, Foto:
Marián Miezga známy zo seriálu Naši stvárnil v novom filme scenáristky Evity Twardzik jednu z hlavných mužských postáv.
debata

Tretí film z dielne scenáristky Evity Twardzik a producentskej spoločnosti Nunez NFE nakrúcala režisérka Marta Ferencová výhradne na Slovensku, prevažne v Bratislave a na Orave. Pred pár dňami sa filmári po štyroch mesiacoch vrátili do dedinky Malé Borové, kde snímku dotočili. „Keď sme ráno vstávali, teplomer ukazoval mínus päť. So zvyškom produkcie sme sa okamžite začali obviňovať, že kto vymyslel, že budeme točiť začiatkom mája. Vinníka sme doteraz nenašli,“ smeje sa Twardzik.

Nakrúcanie teplého prázdninového dňa na chladnej májovej Orave si užil aj Marián Miezga, ktorý stvárňuje jednu z hlavných postáv novej komédie. Pochvaľoval si zvlášť „chémiu“, ktorá fungovala na pľaci. „Zišli sme sa skvelá partia, Slováci, Rumuni alebo Česi, všetci sme boli na jednej vlnovej dĺžke, stále bola sranda. A tá mi určite bude chýbať. Každopádne, teším sa na výsledok a už teraz sa neviem dočkať, kedy film uvidím v kine.“

Hercove slová nepriamo potvrdila i producentka filmu Oľga Núňezová. „Aj keď sme pre koronavírus museli urobiť isté zmeny a niektoré postavy preobsadiť, nakoniec máme jedno z najlepších obsadení. Dnes sa zo všetkých zmien, ktoré nastali teším, pretože presne takto to malo byť.“

Vo filme si zahrali české hviezdy Ondřej Sokol, Tereza Kostková, Jaroslav Plesl, Simona Babčáková, Martin Hoffman, ale aj rumunské herečky Dana Rogoz a Andreea Vasile. Slovenských hercov zastupujú Ján Koleník, Dominika Morávková či Petra Vajdová. V komédii sa objaví aj množstvo menších postáv či známych tvárí zo sveta šoubiznisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Všetko alebo nič #Evita Urbaníková #Príliš osobná známosť