Séria The White Lotus si posvieti na bohatých dovolenkárov

Šesťdielna satirická miniséria The White Lotus z dielne Mikea Whitea, (Moje nové Ja) sa odohráva v luxusnom havajskom letovisku a premiéru bude mať 11. júla. Seriál bude dostupný na HBO GO.

16.05.2021 07:00
820880 5584867 5184x3888 Foto:
Miniséria The White Lotus reflektuje trampoty dovolenkárov luxusného letnoviska.
debata

The White Lotus (Biely Lotus) vytvoril, napísal a režíroval Mike White a nakrúcalo sa na ostrove Maui. Seriál zachytáva zážitky niekoľkých hotelových hostí počas ich týždennej odpočinkovej a omladzujúcej dovolenky v raji. S každým ďalším dňom však vychádza najavo, že títo dokonalí turisti, usmievaví zamestnanci hotela, ale aj samotné idylické letovisko majú aj svoje temné stránky.

V hlavných úlohách sa predstavia herci a herečky Murray Bartlett (Hľadanie), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 $ocky), Alexandra Daddario a ďalší.

Z množstva zamestnancov luxusného hotela vystúpia v príbehu do popredia puntičkársky manažér letoviska Armondo (Murray Bartlett), s ktorým to pôjde z kopca, keď utrpí náhly šok. Ďalšou hrdinkou je pragmatická manažérka wellness centra Belinda (Natasha Rothwell), ktorej náročný hosť spôsobí kolotoč emócií.

Medzi návštevníkmi nájdeme rodinu Mossbacherovcov – Nicole (Connie Britton), ktorá je úspešná riaditeľka, workoholička a ku svojej rodine sa správa ako k neposlušným zamestnancom. Jej manžel Mark (Steve Zahn) rieši nepríjemné zdravotné ťažkosti i komplex menejcennosti. Ich pubertálny syn Quinn (Fred Hechinger), spoločensky neohrabaný hráč videohier, po prvý raz objavuje krásy prírody. Dcéra Olivia (Sydney Sweeney) so svojou kamarátkou Paulou (Brittany O'Grady) cynicky hodnotia životný štýl a hodnotový systém ľudí okolo seba.

Na dovolenku prichádza aj pohľadný a privilegovaný Shane Patton (Jake Lacy) a jeho krásna nevesta Rachel (Alexandra Daddario). Shane a Rachel sú zamilovaní, no ich lásku preverí, keď sa v novom intímnejšom prostredí začnú lepšie spoznávať.

Navyše ich prekvapí nevítaný hosť, Shaneova vtieravá matka Kitty (Molly Shannon), a ich rozprávkové medové týždne sa ocitnú v troskách. Za láskou a tak veľmi potrebnou masážou do hotela prichádza aj Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), bohatá labilná žena, ktorá sa spamätáva zo smrti svojej matky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go