Krásnu labuť z baletu spoznáte dnes v relácii Dedovizeň

Prvá sólistka Baletu SND Romina Kolodziej sa formovala v Poľsku, Francúzsku, Rakúsku a dotancovala na Slovensko. Spoznáte ju v relácii Dedovizeň na Jednotke dnes o 13.55 h.

31.05.2021 12:10
debata
Video
Krásnu labuť z baletu spoznáte v relácii Dedovizeň

V televíznej relácii Dedovizeň známi i neznámi predstavitelia národnostných menšín pootvoria dvere do svojich životov, odkryjú svoje pútavé príbehy a prinesú nový pohľad na všetko, čo znamenajú korene.

Svetlana Surova  foto Matus Lago Čítajte aj Slovensko nie je len na Slovensku

V pondelok 31. mája spoznajú diváci Rominu Kolodziej, nádhernú prvá sólistku Baletu Slovenského národného divadla, ktorá sa v Bratislave druhýkrát narodila a žije svoj sen obklopená krásnou rodinkou s dvoma malými deťmi. V relácii RTVS Dedovizeň sa v spomienkach vracia k svojim umeleckým začiatkom a pôsobeniu v Bratislave. Hovorí aj o spoznávaní sa s tanečným partnerom Andrejom Szabom a on vo pridáva svoj pohľad o Romininej povahe.

Prví sólisti Baletu SND: Romina Kolodziej s... Foto: RTVS
Romina Kolodziej balet SND Prví sólisti Baletu SND: Romina Kolodziej s tanečným partnerom Andrejom Szabom.

Televízna Jednotka vysiela Dedovizeň každý pracovný deň o 14. h s moderátorkami Svetlanou Surovou, krajankou narodenou vo Vojvodine, a rumunskou Slovenkou Adrianou Fúrikovou. Všetky doteraz odvysielané relácie môžu diváci nájsť v archíve.

Romina Kolodziej s rodinou. Foto: RTVS
Romina Kolodziej balet SND Romina Kolodziej s rodinou.
Štefan Štec Čítajte aj Štefan Štec porozpráva o problémoch Rusínov aj svojom živote

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #menšiny #RTVS