Rozprávkový príbeh divokého mustanga

Lucky hľadala tak dlho spriaznenú dušu, pokým sa jej do cesty nedostal kôň. Divoký mustang Spirit jej dokáže, že priateľstvo na život a na smrť nemusí byť len medzi ľuďmi. Štúdio DreamWorks Animation (Shrek, Ako si vycvičiť draka, Madagaskar), natočilo ďalšiu rozprávku, ktorá chytí divákov za srdce.

23.06.2021 18:00
Spirit Untamed Foto:
Divoký Spirit je príbeh o priateľstve, ktoré pretrvá.
debata

Lucky Prescottová nikdy nepoznala svoju mamičku, odvážnu krasojazdkyňu z Miradera, ktorá sa preslávila neuveriteľnými krasojazdeckými kúskami. Na jeden z nich však doplatila životom a preto sa dievčatko z rodného Miradera v americkej divočine odsťahovalo do civilizácie, ku starostlivej a zároveň prísnej tete Core. Tá sa z nej rozhodla vychovať pokojné a rozumné dievča, čo sa jej však, vzhľadom na divokú povahu Lucky ani trochu nedarilo.

Po sérii nešťastných príhod (vo väčšine z nich mala prsty) sa Lucky vracia do rodného Miradera, lenže po rokoch sa tu cíti ako cudzinka. V ospalom malomeste sa príšerne nudí, až do stretnutia s nádherným, divokým mustangom Spiritom, a rovnako nespútaným ako je ona sama.

Hlavnými postavami rozprávkového príbehu je... Foto: DreamWorks Animati
SPIRIT UNTAMED Hlavnými postavami rozprávkového príbehu je dievča Lucky a divoký mustang.

V tej chvíli sa zrodí priateľstvo s veľkým „P“, ktoré ukončí až príchod neľútostného obchodníka. Ten chce Spirita a ďalšie divoké kone skrotiť a výhodne predať. Lucky sa ako správna kamarátka rozhodne, že mu v tom zabráni za každú cenu. Odmenou za toto odvážne rozhodnutie jej bude dobrodružstvo, aké doteraz nezažila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmová premiéra #DreamWorks Animation