Daniel Craig má svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy

Britský herec Daniel Craig dostal v stredu svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy v americkom meste Los Angeles. Informovala o tom vo štvrtok tlačová agentúra AFP.

07.10.2021 11:59
USA Los Angeles Chodník Slávy Hviezda Udelenie Foto: ,
Britský herec Daniel Craig počas slávnostnej ceremónie, na ktorej mu udelili hviezdu na holywoodskom Chodníku slávy v Los Angeles.
debata

Svetová premiéra novej bondovky Nie je čas zomrieť (No Time to Die) sa uskutočnila koncom septembra v londýnskej multifunkčnej aréne Royal Albert Hall.

Premiéru 25. filmu o fiktívnom britskom špiónovi Jamesovi Bondovi z dielne produkčnej spoločnosti Eon Productions viackrát odložili predovšetkým z dôvodu covidovej pandémie. Predmetný film napokon získal pozitívne reakcie kritikov.

Producenti Barbara Broccoliová a Michael Wilson vyhlásili, že nového predstaviteľa Jamesa Bonda zatiaľ nemajú.

Na premiére boli prítomní aj ďalší protagonisti filmu – Rami Malek, Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Lashana Lynchová či Ana de Armasová, ako aj režisér snímky Cary Joji Fukunaga a interpretka titulnej skladby Billie Eilishová.

Na premiéru prišli aj členovia britskej kráľovskej rodiny – princ Charles s manželkou Camillou a princ William s manželkou Catherine. Na podujatí bolo aj niekoľko zdravotníckych pracovníkov a členov ozbrojených síl.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond #hollywoodsky herec