Lukáš Latinák: Máme vtipný manželský trojuholník

Lukáš Latinák hrá v českom filme režiséra Radka Bajgara Kurz manželskej túžby partnera slovenskej herečky Lucie Siposovej. Aký tvoria filmový pár?

04.11.2021 11:00
debata
Video
Lukáš Latinák o filme Kurz manželskej túžby

Vo filme ste sa všetci stali obeťou ambiciózneho párového terapeuta. Čo sa tam deje a ako tam zapadá vaša postava Tiborko?

Máme vytvorený vtipný manželský trojuholník na kurze manželskej túžby, kde sa ľudia majú naučiť objímať, aby si utužili vzťahy. Počas terapie sa však stane jedna nepríjemnosť: jeden človek z páru po silnom objatí skolabuje a začne to vyšetrovať polícia s podozrením na trestný čin. Pre nás hercov bolo ideálne, že nás vytiahli z domu natáčať v marci, keď zúrila pandémia a všetci mali čas. Boli sme zavretí v ozdravovacom rezorte Svatá Kateřina na českej Vysočine a na takom nádhernom mieste sme ľahko prežili aj všetky testovania.

Recenzia: Vitajte na Kurze manželskej túžby!

Napriek tomu, čo o filme hovoríte, je to stále komédia?

Ja mám pocit, že by to mala byť komédia, ale možno mám ten pocit len sám zo seba. Keď sme nakrúcali príchod mojej postavy, nechali ma ísť cez veľmi dlhú alej a ja som si to uľahčil, stopol som si traktor, ktorý v tej chvíli vyšiel z lesa, a zviezol som sa. Takže vďaka mne je v zábere aj lesný traktor. Ale pravá komika príde, až keď sa vo filme stretnem s mojou manželkou, ktorú hrá Lucia Siposová.

Lukáš Latinák a Lucia Siposová počas nakrúcania... Foto: Cinemart
z nataceni Lukas Latinak Lucia Siposova foto Logline Lukáš Latinák a Lucia Siposová počas nakrúcania filmu Kurz manželskej túžby.

Tu asi došlo medzi vami k nedorozumeniu…

Áno, ona je prekvapená, čo tam robím. Ja som bol pripravený, že sa ideme s mojou bývalou dávať dokopy, ale vôbec to tak nevyzerá. Síce som jej kúpil tento kurz, ale ona už pol roka žije s iným a priviedla si so sebou Karola. Moja postava je nemužná a ja ako zblúdilá duša na kurze ostanem – aj keď mi dajú najavo, že tam nepatrím.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Latinák #Kurz manželskej túžby