V decembri sa vráti Spider-Man. Bude čeliť aj vlastnej identite

Po prvýkrát vo filmovej histórii sa Spider-Man ocitá bez ochrany svojej masky, a tým bez možnosti oddeliť svoj súkromný život od nebezpečného života super hrdinu.

19.11.2021 14:00
debata
Plagát filmovej novinky o Spider-Manovi.... Foto: Itafilm
film-plakat-orig Plagát filmovej novinky o Spider-Manovi. Slovenskú premiéru bude mať v polovici decembra.

„Po žiadosti o pomoc od Doctora Strangea sa Peter ocitne vo väčšom nebezpečenstve ako kedykoľvek predtým. Pod náporom udalostí bude nútený zistiť čo naozaj obnáša byť Spider-Manom,“ tak záhadne znie oficiálna synopsa k najnovšej filmovej komiksovke Spider Man: Bez domova, ktorá má premiéru o necelý mesiac 16. decembra.

Po udalostiach Spider-Man: Ďaleko od domova sa Peter Parker ocitá v ťažkej pozícii, keďže jeho identita bola odhalená celému svetu. Rozhodne sa preto vyhľadať pomoc Doctora Strangea, ktorý by vďaka svojim magickým schopnostiam mohol napraviť napáchanú škodu. Realita však naberie iný smer. Vo svete Spider-Mana sa otvoria všetky vesmíry a postavia mu do cesty tých najzlovestnejších záporákov akým hrdinovia v pavúčích kostýmoch kedy čelili. Prídu Peterovi na pomoc aj jeho ďalšie alternatívne verzie?

V hlavnej úlohe sa ako Spider-Man opäť predstaví sympatický Tom Holland. Taktiež sa ukáže Benedict Cumberbatch ako Doctor Strange, Zendaya ako MJ, či Jacob Batalon (Spider-Man: Ďaleko od domova) ako Ned. Všetkých sme spoznali v predchádzajúcich Marvel filmoch.

Fanúšikov však poteší aj dlho očakávaný návrat známych tvárí z pôvodných Spider-Man filmov: Alfred Molina (Spider-Man 2) ako Doc Ock, Willem Dafoe (Spider-Man) ako Green Goblin, či Jamie Foxx (The Amazing Spider-Man 2) ako Electro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Spider-Man: Návrat domov #Spider-Man: Ďaleko od domova #Spider-Man: Bez domova