Prichádza máj a s ním aj filmové novinky. Na ktorý film sa tešíte najviac?

Pozrite si prehľad filmov, ktoré v máji zavítajú do kín.

30.04.2022 10:00
doctor strange in the multiverse of madness, Foto:
V máji sa môžete tešiť aj na film Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva.
debata

Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva, 5. máj

Vo filme „Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva“ od Marvel Studios MCU odomyká mnohovesmír a posúva jeho hranice ďalej ako kedykoľvek predtým. Vydajte sa do neznáma s Doctorom Strangeom, ktorý s pomocou starých aj nových mystických spojencov prechádza mysľou a nebezpečnými alternatívnymi realitami mnohovesmíru, aby sa postavil novému tajomnému protivníkovi.

Trailer k filmu Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva.

Podpaľačka, 12. máj

Podpaľačka je filmovou adaptáciou knihy klasika hororu Stephena Kinga. Hlavnou hrdinkou je dievča s pyrokinetickými schopnosťami, ktoré dokáže jedinou myšlienkou zapáliť všetko, na čo si spomenie. Tento „talent“ je smrteľne nebezpečný pre ňu samotnú, ale aj pre jej okolie.

Trailer k filmu Podpaľačka.

Čo sme komu všetci urobili?, 19. máj

Claude a Marie Verneuilovci sú späť. A samozrejme, s ich rozšírenou rodinou sa stretávajú s celým radom nových problémov. Skutočne veľké a početné problémy.

Trailer k filmu Čo sme komu všetci urobili?

Top Gun: Maverick, 26. máj

Jeden z najlepších pilotov na svete, Pete „Maverick“ Mitchell, je späť v akcii. Do kín s ním prichádza pokračovanie jedného z najobľúbenejších filmov všetkých čias. Kto by nechcel byť spolusediacim pilotom Toma Cruisa v akčnej dráme Top Gun: Maverick?

Trailer k filmu Top Gun: Maverick.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #filmové novinky