Film hriešny tanec čaká pokračovanie

Dnes už kultový americký film Hriešny tanec sa dočká ďalšieho pokračovania. Zahrá si v ňom i Jennifer Greyová, ktorá pred 35 rokmi stvárnila mladú hlavnú hrdinku Frances Housemanovú prezývanú Baby. Podľa informácií serveru sa Greyová ujala i produkcie filmu. Dátum uvedenia do kín zatiaľ nie je známy.

01.05.2022 15:00
Patrick Swayze Foto:
Jedna zo slávnych scén filmovej kinematografie a romantického žánru. Záverečný tanec vo filme Hriešny tanec z roku 1987.
debata
Herci Jennifer Grey a Patrick Swayze v... Foto: TV Markíza
Jennifer Grey a Patrick Swayze - Hriešny tanec Herci Jennifer Grey a Patrick Swayze v legendárnom romantickom tanečnom filme Hriešny tanec.

Prípravu snímky oznámilo štúdio Lionsgate tento týždeň v americkom Las Vegas. Odbornému publiku premietli jeho zástupcovia krátke video so zábermi z pôvodnej romantickej komédie a hlasom oznamujúcim, že „Jennifer Greyová sa vracia ku Kellermanovcom v ďalšej kapitole“. V pôvodnom filme boli Kellermanovci majitelia letoviska, v ktorom sa odohráva väčšina deja.

Ukážka zh filmu Dirty Dancing (Hriešny tanec)

Greyová tiež budúci týždeň plánuje vydať svoje pamäti v knihe nazvanej Out of the corner, ktorý odkazuje na jeden z kľúčových okamihov filmu a hlášku „Baby nebude sedieť v kúte“.

tanec, stužková, ples Čítajte aj 35 rokov po: Pozrite sa, ako dnes vyzerá hotel z filmu Hriešny tanec

Vo filme Hriešny tanec sedemnásťročné dievča s hlavou plnou ideálov počas lekcií tanca a vďaka spoločnosti tanečníka Johnyho dospeje v ženu. Johnyho si zahral Patrick Swayze, který v roku 2009 zomrel na rakovinu. Film sa už dočkal niekoľkých televíznych i filmových pokračovaní, ktoré však zďaleka nezopakovali úspech kasového trháku z roku 1987.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hriešny tanec