Amber Heard síce súd s Deppom prehrala, jeho právnici však majú návrh

Ubehol už takmer týždeň odkedy Johnny Depp vyhral súd s bývalou manželkou Amber Heardovou. Obvinila ho z domáceho násilia a on svoju exmanželku žaloval za ohováranie. Napokon súd rozhodol, že Depp partnerku nikdy nebil, no čiastočne vyhrala aj Amber.

08.06.2022 16:04
Depp Heard Lawsuit Foto: ,
Herec Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo Fairfaxe.
debata

Najnovšie sa právnici Johnnyho Deppa vyjadrili, že herec môže Amber Heard uchrániť pred odškodnením vo výške 8 miliónov dolárov, ak sa ona vzdá práva na odvolanie voči rozsudku. Informujú o tom noviny Independent.

Depp žaloval Heardovú o 50 miliónov dolárov za to, že naznačovala, že ju zneužíval v roku 2018 v rozhovore pre Washington Post. Hoci ho vtedy nemenovala, tvrdí, že jej obvinenia ovplyvnili jeho schopnosť pracovať.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Súd rozhodol: Johnny Depp exmanželku nebil

Porota rozhodla, že Heardová očiernila Deppa vo všetkých troch bodoch obžaloby a priznala mu 10 miliónov dolárov ako náhradu škody a 5 miliónov dolárov ako represívnu náhradu. Depp má exmanželke uhradiť dva milióny, lebo jeho právnik Heardovej vyjadrenia označil za hoax a zneužívanie.

Jeho právnici poskytli prvé informácie v stredu. Na otázku či by Depp zrušil požiadavku na náhradu škody povedali, že v prípade nikdy nešlo o peniaze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard