Ľuboš Kostelný to roztočí v novom seriáli Šťastná rybka. Pozrite si video

Piesne, odkedy ich autori a interpreti vypustia do sveta, si žijú svojím životom. Hitová skladba Čoskoro, ktorú nahral Peter Bič Project pred troma rokmi a mnohí si jej chytľavú melódiu obľúbili, dostáva zrazu nový život. Objaví sa ako ústredná pieseň desaťdielnej série TV JOJ s názvom Šťastná rybka. Čo o tom hovorí autor skladby Peter Bič?

14.06.2022 05:59
šťastná rybka, kostelný, porubjaková, Foto:
Nový seriál Šťastná rybka štartuje na Jojke už 14. júna.
debata
Video
Tancuje na melódiu hitu Čoskoro od Petra biča. Zdroj: TV JOJ

„Pesničku Čoskoro sme nahrali na album Labyrint a v seriáli Šťastná rybka sa objaví v o viacerých variáciách, ústredná melódia pritom ostáva ako kostra,“ hovorí Peter Bič. Práca pre seriál bola preňho milým stretnutím, tvorcovia sa mu vraj priznali, že práve pieseň Čoskoro ich k napísaniu seriálu inšpirovala. „Som veľmi rád, že nápad prišiel vďaka našej pesničke, aj také veci sa stávajú,“ dodal Peter Bič.

Téma pesničky Čoskoro sa v seriáli objavuje niekoľkokrát, Peter Bič však pridal aj ďalšie motívy. „Podieľal som sa na hudobnej stránke tohto seriálu celkovo, nevložili sme iba jednu pieseň,“ vysvetľuje.

Záber z nového jojkárskeho seriálu Šťastná rybka.
Záber z nového jojkárskeho seriálu Šťastná rybka.
+6Záber z nového jojkárskeho seriálu Šťastná rybka.

Zábavný rodinný seriál Šťastná rybka prinesie skvelé herecké obsadenie, humorné scény a pohodu. Hlavné postavy stvárňujú Ľuboš Kostelný, Zuzana Porubjaková, František Beleš, Kristína Greppelová, Marcel Ochránek či Dušan Jamrich. No, chýbať nebude ani skvelá muzika! Skladba Čoskoro zaznie nielen v jednej verzii, ktorá bude v úvode seriálu, ale aj v rôznych cover verziách vždy v inom štýle. Na melódie budú tancovať dokonca samotní herci zo seriálu.

Video
V seriáli zaznejú aj iné verzie ústrednej skladby Čoskoro. Zdroj: TV JOJ

„Dúfam, že to zafunguje, že sa seriálu bude dariť a že si ho diváci obľúbia,“ dodáva Peter Bič. Hoci videl scenár a rozprával sa o ňom s tvorcami, dopredu nič prezrádzať nebude, aby nekazil nikomu zábavu.

Vypočujte si originálnu pieseň Čoskoro

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #TV JOJ