Lady Gaga si zrejme zahrá Harley Quinn

Slávna popová speváčka Lady Gaga sa pravdepodobne predstaví v úlohe komiksovej postavy Harley Quinn. Nemusíte sa ale báť, že by nahradila Margot Robbie, ktorá ju doteraz stvárňovala vo filmovom vesmíre DCU. Verzia Lady Gagy bude totiž existovať v inom vesmíre, konkrétne v pokračovaní oceňovanej snímky Joker z roku 2019, kde si ústrednú postavu šialeného zločinca zahral Joaquin Phoenix.

15.06.2022 17:45
Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga.
debata

Margot Robbie si úlohu excentrickej Harley Quinn strihla vo filmoch Jednotka samovrahov (2016), Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn (2020) a The Suicide Squad: Samovražedná misia (2021).

Verzia, ktorú si zahrá Lady Gaga, bude mať pravdepodobne oveľa temnejší a zároveň serióznejší podtón, podobne ako Phoenixova verzia Jokera.

Margot Robbie ako Harley Quinn. Foto: Continental Film
Margot Robbie Jednotka samovrahov Margot Robbie ako Harley Quinn.

Speváčka nie je vo svete filmu žiadnym nováčikom. V roku 2018 si zahrala hlavnú úlohu v romantickom muzikáli Zrodila sa hviezda, do ktorého prispela aj hudobne. Za skladbu Shallow si dokonca odniesla Oscara za najlepšiu originálnu pieseň. Lady Gaga sa tak stala prvou ženou v histórii, ktorej sa za jeden rok podarilo získať Oscara, Grammy, Zlatý glóbus aj cenu BAFTA – všetky za film Zrodila sa hviezda.

Lady Gaga a Bradley Cooper - Shallow

Minulý rok sa zasa objavila v snímke Klan Gucci, v ktorom stvárnila Patriziu Reggiani. Gaga tiež účinkovala v seriáli American Horror Story, konkrétne v jeho piatej sérii, kde stvárnila upírku Elizabeth.

Joker režiséra Todda Phillipsa zožal obrovský úspech, obľúbili si ho diváci aj kritika. Získal 11 nominácií na Oscara, pričom sa mu podarilo premeniť dve – za najlepšieho herca a za najlepšiu pôvodnú hudbu. Zároveň sa stal 6. najzárobkovejším filmom roku 2019.

Trailer k filmu Joker.

Spočiatku to vyzeralo, že žiadne pokračovanie nebude. Tento rok však tvorcovia predsa len oznámili návrat Phoenixovho zloducha v snímke Joker: Folie à Deux. Názov označuje ochorenie, následkom ktorého zdieľajú dvaja ľudia ten istý blúznivý stav, čo je zrejme priamym odkazom na Jokera a Harley.

Prekvapujúcou informáciou, ktorú zverejnil portál The Reporter, je, že by malo ísť o muzikál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Margot Robbie #DC #Harley Quinn