Herečka Anne Heche je po vážnej nehode v stabilizovanom stave

Americká herečka Anne Heche je po piatkovej vážnej automobilovej nehode v stabilizovanom stave v nemocnici. Informuje o tom spravodajský portál CNN s odvolaním sa na mediálnu zástupkyňu 53-ročnej rodáčky z Aurory v Ohiu.

08.08.2022 13:45
heche Foto:
Herečka Anne Heche.
debata

Podľa losangeleskej polície šlo auto vysokou rýchlosťou a na križovatke v tvare T zišlo z cesty a narazilo do domu v oblasti Mar Vista. Pri náraze ho zachvátili plamene.

Heche skončila s „vážnymi popáleninami“ na jednotke intenzívnej starostlivosti, povedal v sobotu ráno CNN zdroj blízky herečke. „Mala šťastie, že prežila,“ povedal ďalej zdroj s tým, že herečka má vážne popáleniny a čaká ju dlhé liečenie.

heche koláž Čítajte viac Desivé zábery zhoreného auta herečky Anne Heche! Po autonehode je s popáleninami vo vážnom stave

Podľa losangeleskej polície šlo auto vysokou rýchlosťou a na križovatke v tvare T zišlo z cesty a narazilo do domu v oblasti Mar Vista. Pri náraze ho zachvátili plamene. Požiar hasilo takmer 60 hasičov viac ako hodinu. Okrem Heche nikto neutrpel zranenia a nikoho nezatkli. Príčinu nehody vyšetrujú.

heche Čítajte viac Detaily hrozivej nehody Anne Hecheovej: Do domu narazila v rýchlosti 140 km/h! Rodina sa ozvala s prosbou

Heche sa stala známou vďaka účinkovaniu v soap opere Another World (1964 – 1999), kde hrala v rokoch 1987 až 1991. Za túto rolu si vyslúžila aj Daytime Emmy. Koncom deväťdesiatych rokov sa stala jednou z najžiadanejších herečiek v Hollywoode. Predstavila sa napríklad v snímkach ako Krycie meno Donnie Brasco (1997) s Johnnym Deppom, Sopka (1997) s Tommym Lee Jonesom, Vrtieť psom (1997) s Dustinom Hoffmanom a Robertom De Nirom, 6 dní, 7 nocí (1998) s Harrisonom Fordom, Poprava (1998) s Vinceom Vaughnom a Joaquinom Phoenixom a tiež prvom zo série hororov Viem, čo ste robili minulé leto (1997). Účinkovala aj v televíznych seriáloch a na Broadwayi.

heche koláž Čítajte viac A čo ľudia, ktorých mohla bezohľadnou jazdou zabiť? Na Baldwina sa zniesla vlna kritiky za podporu Hecheovej

Informácie pochádzajú z agentúry AP a webstránky edition.cnn.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Heche