Seriálová senzácia The Idol má trailer. Bude v tom mať prsty aj Britney Spears?

Očakávaná miniséria The Idol bude dostupná na HBO MAX v roku 2023. Oznámila to spoločnosť na svojom webe a zverejnili aj prvý trailer. Fanúšikovia seriálu o drsnej realite dospievania v digitálnej ére Eufória si už určite mädlia ruky. The Idol bude totiž výsledkom spolupráce režiséra a scenáristu Eufórie Sama Levinsona, Rezu Fahima a The Weeknda.

09.10.2022 06:00
the idol Foto:
Lily-Rose Depp a The Weekend na prvých záberoch pripravovanej série The idol.
debata (1)

Všetci traja sa podieľajú na sérii naozaj svedomito, sú spolutvorcami, spoluautormi scenára aj výkonnými producentmi.

The Weekend v sérii The Idol. Foto: HBO MAX
the idol weekend The Weekend v sérii The Idol.

Hudobník Weeknd, vlastným menom Abel Tesfaye stvárni v sérii hlavnú mužskú postavu, ktorá je však stále zahalená rúškom tajomstva. Prv mal hrať majiteľa klubu, do ktorého sa zaľúbi mladá popová hviezda – hrá ju dcéra Johnyho Deppa Lily-Rose Depp – ale podľa novších informácií bude lídrom guru sekty.

Scenár v posledných mesiacoch prepisovali a niektoré scény pretáčali, dokonca sa začalo špekulovať, že do projektu vstúpila Britney Spears, pretože ju odfotili s The Weekndom a Samom Levinsonom. Náhoda? Kým nebudú oficiálne vyjadrenia tvorivého tímu, môžeme len špekulovať.

K dohadom, že sa speváčka vráti na oči symbolicky seriálom z toxického prostredia celebrít a hviezd pridáva aj fakt, že v ukážke počuť jej povestné stonanie. Schválne, počuli ste ho aj pred prečítaním tejto vety?

Tak či onak, seriál sa odohráva v nablískanom Los Angeles, kde nemôžeš veriť nikomu a postava popovej hviezdičky (Lily-Rose Depp) pripomína naturel a choreografie Britney Spears z čias jej najväčšej slávy.

Nakrútených by už malo byť päť častí série.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #The Weeknd #Lily-Rose Depp #Euphoria #HBO Max