Čierne vdovy sú opäť na hrane zákona. Úspešný seriál od februára pokračuje

Vlani sa po piatich rokoch v Česku rozbehlo nakrúcanie pokračovania krimiseriálu Černé vdovy, ktoré je slovenským divákom dobre známe nielen z vysielania televízia Prima PLUS. V osemdielnej mini sérii budú opäť žiariť Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucia Siposová ako vdovy, ktoré sa rozhodli biedu zahnať nelegálnym podnikaním. Diváci televízie Prima PLUS sa na druhú sériu môžu tešiť už od 1. februára.

14.01.2023 12:00
cierne vdovy Foto:
Jana Plodková, Jitka Čvančarová a Lucia Siposová a v seriáli Čierne vdovy.
debata

Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) v prvej sérii odprevadili svojich manželov zo sveta a do lona im spadla ich prepravná spoločnosť, ktorá ide ale ku dnu. Tri roky sa ju snažili udržať a nakoniec sa rozhodli vyhlásiť bankrot. Lenže – to by jedna z nich nesmela dostať nápad na to, ako ju priviesť k životu. A že to bude za akúkoľvek cenu, neriešia.

„Veronika trošku pribrala, je staršia, ale v podstate sa veľmi nezmenila. Nie je to priame pokračovanie. V príbehu ubehli tri roky, dievčatá si prešli nie úplne ružovými cestami a zrazu sa im naskytne možnosť zárobku. Lenže ten je ilegálny,“ prezrádza Lucia Siposová, ktorá opäť na natáčanie prišla zo Slovenska. „Renata sa trochu zmenila, prebehla ľahká strata naivity, ale tá snaha ísť za spravodlivosťou, tá nemizne. Jej podstata zostala, len už dokáže byť drsnejšia. Celkom som sa bála, čo s nami urobí doba, kedy sme netočili, ale ako sme sa na pľaci s dievčatami stretli, prišlo mi, akoby sme tú prvú sériu dotočili nedávno,“ priznáva Jana Plodková, ktorá by do ďalšej série v inom ako totožnom zložení nešla. „To bola podmienka – všetci, alebo nikto. Vrátane režiséra Radka Bajgara.“

Čierne vdovy sa vrátia na obrazovky už 1.... Foto: Prima
cierne vdovy Čierne vdovy sa vrátia na obrazovky už 1. februára.

Vodcom a mozgom celej party stále zostáva Johana v podaní Jitky Čvančarovej, ktorej druhá séria na drsnosti či irónii neubrala ani kúsok. „Je pekné, že s niekým nadviažete presne tam, kde ste pred takmer piatimi rokmi skončili v polovici vety. Nečakala som to,“ priznala na natáčaní Čvančarová, ktorej bude opäť po boku stáť Bolek Polívka ako detektív Nekula. Chýbať nebudú ani Dana Batulková, Jiří Maryško, Petr Buchta, Monika Zoubková a ďalší. O réžiu sa znovu postaral Radek Bajgar.

Adam Bardy a Martina Zábranská Čítajte viac Martina Zábranská a Adam Bardy: Bolo náročnejšie Let's dance alebo seriál Mama na prenájom?

Prvý diel druhej série prinesie slovenským divákom, súčasne s nasadením v Českej republike, televízny kanál Prima PLUS. A to už v stredu, 1. februára o 21:25.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Čierne vdovy