Piata časť seriálu The Last of Us bude na HBO a HBO Max uvedená skôr

Piata časť dramatického seriálu The Last of Us bude uvedená na HBO a HBO Max už túto sobotu 11. februára o 3. h nášho času. Nové časti seriálu sa budú naďalej vysielať každý pondelok na HBO a HBO Max.

06.02.2023 16:00
the last of us Foto:
Pedro Pascal ako Joel a Bella Ramsey ako Ellie v aktuálnom hite HBO.
debata

Dej seriálu sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval štrnásťročnú Ellie z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať USA a sú odkázaní jeden na druhého, aby prežili.

S 97% hodnotením kritikov na Rotten Tomatoes bol seriál The Last of Us časopisom Rolling Stone vyhlásený za „ďalší veľký hit HBO“. Časopis Variety poznamenal, že „možno vidieť blízku budúcnosť, v ktorej seriál skončí medzi najlepšími televíznymi reláciami“. IndieWire vyhlásil, že nový seriál je „lepší ako každá adaptácia videohry, na ktorú si spomeniete“ a IGN ho označil za „brilantné prerozprávanie jedného z najobľúbenejších príbehov videohier“ a dodal, že „prináša fantastický zážitok pre fanúšikov hitu pre PlayStation a zároveň dokáže zostať dokonale napínavý aj pre nováčikov“. CNN označila rozprávanie za „úplne neúprosné, vytvárajúce desivé scenáre a momenty, ktoré môžu byť striedavo dojemné a úplne tragické“.

The Last of Us Čítajte viac Hororový seriál inšpirovaný počítačovou hrou milujú všetci. Pozrite si fotogalériu

Na scenári a produkcii seriálu. ktorý vychádza z rovnomennej kritikou oceňovanej videohry vyvinutej spoločnosťou Naughty Dog pre platformy PlayStation, sa podieľajú Craig Mazin (držiteľ ceny Emmy za seriál Černobyľ z produkcie HBO) a Neil Druckmann (tvorca a scenár hry The Last of Us spoločnosti Naughty Dog). Seriál vzniká v koprodukcii so spoločnosťou Sony Pictures Television.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #The Last of Us