Star Trek: Strange New Worlds sa vráti v lete s druhou sériou

Druhá séria desaťdielneho seriálu z produkcie CBS Studios Star Trek: Strange New Worlds bude od júna každý týždeň k dispozícii s novými epizódami na streamovacej službe SkyShowtime.

05.04.2023 11:00
star trek Foto:
Príbeh Star Trek: Strange New Worlds nadväzuje na obdobie, kedy kapitán Christopher Pike riadil loď U.S.S. Enterprise.
debata

Príbeh Star Trek: Strange New Worlds nadväzuje na obdobie, kedy kapitán Christopher Pike riadil loď U.S.S. Enterprise. V seriáli hrajú obľúbenci fanúšikov Anson Mount (kapitán Christopher Pike), Rebecca Romijn (Číslo jeden) a Ethan Peck (vedecký dôstojník Spock). Seriál sleduje kapitána Pikea, vedeckého dôstojníka Spocka a Číslo jeden v dobe pred nástupom kapitána Kirka na palubu lode U.S.S. Enterprise, zatiaľ čo objavujú nové svety naprieč galaxiou.

V seriáli ďalej hrajú Jess Bush (zdravotná sestra Christine Chapel), Christina Chong (La'an Noonien-Singh), Celia Rose Gooding (kadetka Nyota Uhura), Melissa Navia (poručíčka Erica Ortegas) a Babs Olusanmokun (Dr. M'Benga). V druhej sérii sa taktiež vracia špeciálny hosť, hviezda Paul Wesley (James T. Kirk), a po novom sa objaví aj Carol Kane (Pelia).

STAR TREK BEYOND Čítajte viac Star Trek: Do neznáma nemá jednoznačného diváka

Druhá séria prinesie aj špeciálnu epizódu s kombináciou animovaných a hraných postupov a objaví sa tu Tawny Newsome ako práporčíčka Beckett Mariner a Jack Quaid ako práporčík Brad Boimler sa pripoja k U.S.S. Enterprise. Epizódu režíroval Jonathan Frakes, herec a režisér Star Trek: The Next Generation a Star Trek: Picard.

Prvá séria seriálu Star Trek: Strange New Worlds je k dispozícii na SkyShowtime.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Star Trek