Herci Matthew McConaughey a Woody Harrelson sú možno bratia

Matthew McConaughey a Woody Harrelson sú v súkromí veľkými priateľmi. Prednedávnom však zistili, že ich okrem priateľstva spája možno aj krv.

15.04.2023 12:02
Woody Harrelson a Matthew McConaughey Foto:
Woody Harrelson a Matthew McConaughey v zákulisí odovzdávania cien Emmy.
debata

McConaughey a Harrelson spolu účinkovali v seriáli True Detective a objavia sa spolu aj v pripravovanom seriáli Brother from Another Mother. Okrem toto sú dlhoročnými kamarátmi. „Moje deti ho volajú strýko Woody. Jeho deti ma volajú strýko Matthew. Keď si pozeráme naše fotografie, moja rodina si často myslí, že na viacerých jeho fotkách som ja. Jeho rodina si myslí, že na viacerých mojich fotkách je on,“ uviedol McConaughey.

Trailer k seriálu True Detective.

Informáciu o tom, že by mohli byť nevlastnými bratmi, sa dozvedeli od McConaugheyho matky. Tá sa poznala s Harrelsonovým otcom a je možné, že spolu mali pomer. Počas toho, ako boli pred pár rokmi v Grécku, McConaugheyho matka Woodymu znenazdania povedala, že poznala jeho otca.

Toto zistenie popohnalo oboch hercov k tomu, aby pátrali v rodinnej histórii. „Zistili sme, že (Woodyho) otec bol na dovolenke v rovnakom čase, keď sa moja mama a otec druhýkrát rozvádzali.“ Herci objavili niekoľko účteniek zo západného Texasu, ktoré by mohli dokazovať, že sa tam ich rodičia stretli.

Texas McConaughey Čítajte viac Stopka pre film s Matthewom McConaugheym. Dôvodom sú „znepokojivé obvinenia“

Harrelsonov otec Charles bol nájomným vrahom. V roku 1960 bol odsúdený za ozbrojenú lúpež, o niekoľko rokov neskôr za vraždu. Oslobodili ho po piatich rokoch za dobré správanie, Charles sa však nepoučil a v roku 1981 dostal dva doživotné tresty za atentát na okresného sudcu. Okrem toho tvrdil, že bol tým, kto spáchal atentát na Johna F. Kennedyho. Charles Harrelson napokon zomrel vo väzení v roku 2007.

Herci uvažujú nad tým, že si dajú spraviť test DNA. „Pre mňa je to trochu ťažšie, pretože po mne (Woody) chce, aby som povedal: "Počkaj chvíľu, chceš mi povedať, že by môj otec nemusel byť mojím otcom po tom, ako som tomu veril 53 rokov?“ Idem s kožou na trh trochu viac ako on," uviedol McConaughey.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #film #Matthew McConaughey #Woody Harrelson