Buďte opatrní! Muzikál Fontána pre Zuzanu sa snažia zneužiť podvodníci

Na sociálnej sieti Facebook vznikli falošné profily s názvom Fontána pre Zuzanu, ktoré sa snažia podvodne vylákať od fanúšikov prístup k ich bankovému účtu.

05.06.2023 13:28
Fontana pre Zuzanu - podvodny web Foto:
Podvodný web, ktorý nabáda ľudí zadať údaje o ich účte.
debata

Pod oficiálnym príspevkom so súťažou o vstupenky na pravom profile muzikálu navádzajú súťažiacich, aby klikli na falošnú webstránku a zadali do nej údaje o svojej kreditnej karte. Tvrdia, že súťažiaci vyhral, a na to, aby mohol získať cenu, sa musí zaregistrovať.

Falošný profil filmu na sociálnej sieti... Foto: Facebook
Fontana pre Zuzanu - fake profil FB Falošný profil filmu na sociálnej sieti Facebook, ktorý založili podvodníci s cieľom získať od fanúšikov peniaze.

Tvorcovia muzikálu ako aj celý umelecký kolektív sú šokovaní. „Je to klamstvo. Sme rozhorčení, že sa chce niekto takto nekalo na muzikáli priživiť. Prosíme fanúšikov, aby nenaleteli podvodníkom a sledovali len oficiálny profil muzikálu www.facebook.com/…anaPreZuzanu a oficiálne predajné miesto vstupeniek www.ticketlive.sk/…pen-air-2023,“ uviedli producenti projektu zo Združenia umenia a športu.

muzikal fontana pre zuzanu Viktória Ševelová, Sára Varšová, Linda Šuhajdová Čítajte viac Nová Fontána pre Zuzanu má hneď tri Zuzany, mladé a talentované. Kto dostal rolu Evy Vejmělkovej?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #Dušan Rapoš #Fontána pre Zuzanu