Moje najkrajšie Vianoce

V tradičnej detskej výtvarnej súťaži Pravdy Moje najkrajšie Vianoce tentoraz nevyhrali prví traja, ale prví štyria, a ďalšie deti aj špeciálne školy či detské domovy dostali od redakcie Pravdy ako darček peknú knižku.

23.12.2019 08:00
sutaz vianoce, Vyhnalíková
Za víťazný obrázok si päťročná Lia Vyhnálíková zo Sládkovičova nakúpila darčeky v hodnote 150 eur .
debata

Milé deti,

znova sú tu Vianoce a my v redakcii ich máme vďaka vám už o niečo skôr. Na obrázkoch, ktoré ste nám poslali do výtvarnej súťaže Moje najkrajšie Vianoce, žiaria vyzdobené stromčeky, vonia prestretý stôl so štedrou večerou, preháňajú sa po nich usmievaní snehuliaci a nezbedné zvieratká, korčuliari, lyžiari a deti uprostred parádnej guľovačky.

Ďakujeme za všetky pekné obrázky, ktoré ste nám do redakcie poslali, urobili nám veľkú radosť! Iste ste sa tešili aj vy, keď ste ich kreslili. Ďakujeme aj pani učiteľkám a vychovávateľkám a deťom, ktoré kreslili najkrajšie Vianoce, hoci nie sú také zdravé ako ostatní alebo už dlho nemôžu byť so svojou mamičkou a oteckom.

Výtvarník a ilustrátor Martin Kellenberger nakreslil už veľa obrázkov, pre deti aj pre dospelých, ale s obdivom sa díval na vaše diela, pretože má rád, keď sa deti čertovsky vybláznia s farbami či s ceruzkami. Bolo preňho veľmi ťažké vybrať tohtoročných víťazov a dlho si nad tým lámal hlavu, prezeral obrázky znova a znova. Aj preto tentoraz nevyhrali prví traja, ale prví štyria, a ďalšie deti dostanú od redakcie Pravdy ako darček peknú knižku. Svet dospelých je už raz taký, že niekto musí byť prvý, iný druhý a tak ďalej… Na koho sa neusmeje šťastie teraz, môže sa nabudúce!

Niekto si prosí pod stromček lego, iný nový mobil, niekto farby na maľovanie alebo pekné oblečenie, ale všetci chceme byť na Vianoce spolu so svojimi blízkymi. A tak aj keď sa vám splní sen a dostanete napríklad živú mačičku či psíka, nezabudnite si pritúliť aj všetkých ľudí, ktorých máte radi!

Pekné Vianoce všetkým deťom a rodičom praje

redakcia Pravdy

Moje najkrajšie Vianoce 2019

Pozrite si všetky kresby, ktoré Pravda ocenila.

Fotogaléria
1. cena: nákup darčekov v hodnote 150 eur...
2. cena: nákup darčekov v hodnote 100 eur Julka...
+202. cena: nákup darčekov v hodnote 100 eur...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Moje najkrajšie Vianoce