Bratislavská Karlova Ves vyhlásila fotosúťaž týkajúcu sa pandémie

Zachytiť fotoaparátom okamihy súčasnej doby poznačenej predovšetkým pandémiou nového koronavírusu je cieľom fotografickej súťaže Umenie prežiť, ktorú vyhlásila bratislavská Karlova Ves.

14.11.2020 11:00
debata

Fotografie možno posielať do konca novembra. Vybrané snímky sa zároveň stanú súčasťou výstavy Galéria na úrade. Informoval o tom hovorca Karlovej Vsi Branislava Heldes.

„Súťažiť môžu fyzické osoby staršie ako 18 rokov, ktoré sú registrované na sociálnej sieti. Súťažiaci sa môžu prihlásiť iba s jednou fotografiou, ktorá musí byť zaslaná vo formáte JPG v maximálnom rozlíšení vhodnom pre tlač,“ priblížila Adriána Majka, vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu.

Účastníci súťaže môžu získať cenu diváka a traja z nich aj cenu poroty. Cenu diváka získa súťažiaci s fotografiou, ktorá bude mať 30. novembra 2020 o 20. h najväčší počet lajkov.

Po zverejnení Ceny diváka zasadne porota zložená z profesionálnych fotografov. Ňou vybrané fotografie umiestnia v Galérii na úrade.

Slávnostné odovzdávanie cien by sa malo uskutočniť na vernisáži 9. decembra 2020. Ak to epidemiologická situácia neumožní, ocenenia odovzdajú organizátori do 11. decembra.

Fotografie je možné posielať na e-mailovú adresu: umenieprezit@karlovaves.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #fotosúťaž #Karlova Ves #koronavírus #pandémia koronavírusu