ÚĽUV vynovil predajňu v Tatranskej Lomnici

Galéria a predajňa ÚĽUV v Tatranskej Lomnici prešla počas posledných dvoch mesiacov zásadnou rekonštrukciou. Zákazníci sa môžu tešiť na nové a modernejšie priestory, ktoré nechávajú ľudové umelecké výrobky ešte viac vyniknúť.

19.12.2020 14:05
ÚĽUV Tatranska Lomnica Foto:
Čerstvo zrekonštruovaná predajňa ÚĽUV v Tatranskej Lomnici.
debata

Jednou z dôležitých aktivít a cieľov ÚĽUV-u je prinášať poctivé ľudovo-umelecké výrobky bližšie k ľudom a pomáhať výrobcom sprostredkovať ich predaj. Predajňa v Tatranskej Lomnici patrí svojou polohou k obľúbeným a vyhľadávaným miestam aj zo strany domácich a zahraničných turistov. Jej interiér si však vyžadoval po mnohých rokoch fungovania kompletnú rekonštrukciu, ktorú vedenie ÚĽUV-u naplánovalo na jeseň roku 2020.

Počas uplynulých dvoch mesiacov bola predajňa v Tatranskej Lomnici zatvorená pre verejnosť a postupne prechádzala viacerými fázami rekonštrukcie. Vymenili sa elektrické rozvody, osvetlenie, nábytok a vytvorili sa podmienky pre lepšie technické zabezpečenie predajne.

Zmenil sa aj interiér, vytvorili sa väčšie úložné priestory a čistejší dizajn predajne, ktorá dáva ešte viac vyniknúť jedinečným výrobkom. Predajňa ponúka tak ako doteraz široký sortiment výrobkov od keramiky, výrobkov z dreva, šúpolia, drôtu, až po textílie a odev, ktoré sú umiestnené samostatne na hornom poschodí predajne.

Čistejší dizajn predajne dáva vyniknúť...
Predajňa ÚĽUV v Tatranskej Lomnici má dve...
+2Vynovenú predajňu ÚĽUV otvorili v stredu 16....

Slávnostné otvorenie vynovenej predajne v Tatranskej Lomnici sa konalo v stredu 16.12.2020 za dodržania všetkých súčasných nariadení a opatrení.

Nový vzhľad predajne a spôsob prezentácie výrobkov ocenili po oficiálnom otvorení aj prví zákazníci a takisto okoloidúci. Vyzdvihli najmä moderný a atraktívny priestor a nábytok, ktorý podčiarkuje hodnotu, kvalitu a dizajn ponúkaných výrobkov.

Novootvorená predajňa v Tatranskej Lomnici ostáva od soboty 19.12.2020 kvôli nariadeniam vlády zatvorená a zákazníci ju budú môcť opäť navštíviť v rámci bežných otváracích hodín po 10.1.2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ÚLUV #Tatranská Lomnica #Tatranská galéria