Stredoslovenské múzeum spúšťa online predaj 0 € bankovky

Suvenírovú bankovku s motívom Tihányiovského kaštieľa si záujemcovia budú môcť už od 1. septembra zakúpiť aj na dobierku. Aj naďalej platí, že sa bankovky budú predávať zaradom, a teda nie podľa konkrétnych čísiel. Počet objednaných kusov nie je obmedzený.

21.08.2021 13:00
0 € bankovka Foto:
0 € bankovka s motívom Tihányiovského kaštieľa.
debata

Stredoslovenské múzeum sa rozhodlo zachovať objednávanie suvenírovej bankovky prostredníctvom formulára, ktorý sa nachádza na webovej stránke múzea v sekcii 0 eurová bankovka.

„Na online predaj 0-eurobankovky a motívom Tihányiovského kaštieľa sú určené série EECS007001 – EECS007200 v počte 200 ks. Objednávku je možné zrealizovať prostredníctvom úplne vypísaného formulára zaslaného na adresu obchod@ssmuzeum.sk s tým, že bude vybavená podľa poradia, v akom príde. Preto by sme chceli všetkých záujemcov poprosiť o trpezlivosť“, upresnila Ľuba Oravcová zo Stredoslovenské­ho múzea.

K dispozícii je aj suvenírová bankovka s motívom Matejovho domu. „Znovu spúšťame aj predaj špeciálnej edície v rozmedzí čísiel EECS007201 – EECS007300 s príležitostnou riaditeľskou pečiatkou. Podobne, ako v prípade predchádzajúcej 0 eurovej bankovky s motívom Matejovho domu platí, že aj tá o kaštieli bude opečiatkovaná len v limitovanom počte 100 ks s tým, že tento počet sa do budúcnosti navyšovať nebude. V prípade záujmu o osobný odber vás stále radi privítame v Tihányiovskom kaštieli, Thurzovom a Matejovom dome", dodala Oravcová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tihányiovský kaštieľ #suvenírová bankovka