Múzeum SNM aj Slovenská národná galéria sa otvárajú, ale nie pre všetkých

Slovenské národné múzeum, v súlade s rozhodnutím vlády Slovenskej republiky a usmernením Ministerstva kultúry Slovenskej republiky, ktorými došlo k úprave epidemiologických pravidiel 
od 10. decembra 2021, otvára svoje priestory, expozície a výstavy vo všetkých 
18 múzeách na celom Slovensku.

10.12.2021 06:00
Slovenské národné múzeum Foto: ,
Slovenské národné múzeum sprístupní svoje expozície pre očkovaných návštevníkov a tých, ktorí ochorenie Covid-19 prekonali.
debata

Postupné otváranie múzeí SNM sa uskutoční od 10. do 14. decembra 2021. Pre verejnosť budú sprístupnené v zmysle rozhodnutia v režime OP (očkovaní, prekonaní). Viac informácii nájdu záujemcovia na webovej stránke www.snm.sk a sociálnych sieťach.

Výstava - Pálffyovci Čítajte viac V SNM otvorili výstavu o Pálffyovcoch a Márii Terézii

„Návštevníci SNM budú môcť navštíviť niekoľko nových výstav, z ktorých dávame do pozornosti najmä dve: Pálffyovci z Červeného Kameňa a Mária Terézia v sídelnej budove SNM
či Rimania a Slovensko v SNM – Historickom múzeu na Bratislavskom hrade. Veríme, že v múzeu nájdu pokojné miesto, kde si oddýchnu od stresu a zhonu posledných dní,” povedal generálny riaditeľ SNM Branislav Panis.

Slovenská národná galéria tiež informovuje, že v Bratislave znovu otvorí svoje priestory v Esterházyho palácai v sobotu 11. decembra v režime OP. Fungovať bude v upravených otváracích hodinách. Prístupné budú výstavy 7×7 a nová výstava Motýľa nekúpiš. Experimentálne expozície na prvom poschodí budú z bezpečnostných dôvodov zatvorené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SNG #SNM - HIstorické múzeum