Noc múzeí a galérií v Bibiane bude dobrodružná

Po dvoch rokoch pandémie BIBIANA, medzinárodný dom umenia pre deti otvára svoje rozprávkové dvere pre všetky deti, ktoré chcú riešiť hádanky, rébusy, hlavolamy a zažiť dobrodružné hľadanie priamo v jej neobyčajných výstavných priestoroch.

13.05.2022 14:00
Bibiana Foto:
Výstava Hravá hlava v Bibiane.
debata

Až do neskorých večerných hodín môžu detskí návštevníci spoznávať aktuálne výstavy všetkými svojimi zmyslami s prekvapením na záver.

Každé dieťa, ktoré sa rozhodne navštíviť BIBIANU, pred vstupom do budovy dostane balíček s deviatimi kartičkami, na ktorých je deväť úloh a ktorých riešenie budú hľadať na výstavách BIBIANY.

Noc múzeí a galérií 2022 Čítajte viac Noc múzeí a galérií bude tento rok opäť naživo

Ako Pravdu informovala Natália Cehláriková, PR manažérka Domu umenia pre deti, mslí návštevníci budú prechádzať očíslovanými stanovišťami a po úspešnom vypracovaní každej z úloh, dostanú kúsok zo skladačky od nášho sprievodcu na danom stanovišti. Po splnení všetkých deviatich úloh bude misia splnená a budú si môcť zo získaných kúskov skladačky zložiť prekvapenie v podobe puzzle. Tí, ktorí budú mať šťastie a dostanú skladačku s farebným označením, dostanú od BIBIANY navyše malé prekvapenie.

Podujatie sa uskutoční 14. mája v čase od 15.00 do 22.00.

Výstava Hravá hlava v Bibiane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bibiana #Noc múzeí a galérií 2022