Obzrite si miesta, kde tvoria výtvarníci. Otvoria vám svoje ateliéry

Nahliadnuť do umeleckých ateliérov v Bratislavskom kraji a vychutnať si momenty dotyku s krásou prináša v sobotu (24. septembra) Deň otvorených ateliérov.

24.09.2022 11:00
debata

Svoje priestory sprístupní 48 výtvarníkov z 37 ateliérov a piatich dielní v Modre, Budmericiach, Šenkviciach, Vinosadoch, Pezinku, Limbachu, Svätom Jure, Bratislave, Senci, Malinove, Stupave, Rohožníku a Malackách.

„Deň otvorených ateliérov je jedinečnou príležitosťou pre milovníkov umenia, amatérskych tvorcov, ale aj zvedavcov, spoznať svet, v ktorom amatérski i profesionálni výtvarníci tvoria, kde vdychujú, prostredníctvom svojho talentu a z hĺbky svojho ducha, krásu matérii,“ pozýva Ján Honza z Malokarpatského osvetového strediska v Modre, ktoré je organizátorom podujatia.

Stará továreň Čítajte viac Umelci pradú v storočnej cvernovke

Priestor je tiež vytvorený na rozhovory s autormi, výmeny názorov či vzájomnú inšpiráciu. Chýbať nebudú ani viaceré výstavy.

Zoznam otvorených ateliérov je zverejnený na webovej stránke strediska www.moska.sk. Ateliéry budú na danej adrese označené maliarskym stojanom s informačnou tabuľou a maliarskou paletou s číslom ateliéru. Otvorené budú od 10. do 21. h.

debata chyba
Viac na túto tému: #výtvarné umenie #umenie #umelci #Bratislavský kraj #výtvarníci #ateliér #Deň otvorených ateliérov