Koncert roka! V Bratislave vystúpi v apríli speváčka Beyoncé

Koncert medzinárodnej divy, aký ešte Bratislava nezažila. Na Slovensko tento rok zavíta americká speváčka Beyoncé.

04.02.2013 07:17
People Beyonce Foto: ,
Speváčka Beyonce.
debata (5)

Tridsaťjedenročná niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy, ktorá má na konte hity ako Crazy in love, Single ladies či If I were a boy, vystúpila v nedeľu večer v polčase zápasu Super Bowl (galéria nižšie) a práve bezprostredne po tom jej zástupcovia oznámili, že hviezda vyrazí na svetové turné.

Jednou z prvých zastávok v rámci európskej časti turné bude aj Bratislava. Potvrdzuje to už aj zoznam vystúpení na oficiálnej stránke k turné – pozrite sa tu. Speváčka tentoraz obíde Česko aj Rakúsko. Vystúpi však napríklad aj v Záhrebe alebo v Belehrade.

S novým koncertným programom pod názvom The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ sa hudobná diva predstaví na štadióne Ondreja Nepelu v piatok 19. apríla. Vstupenky budú dostupné na www.vivien.sk a www.eventim.sk od piatku 8. februára od 09:00hod. Cena vstupeniek štartuje na sume 69 eur a najdrahšie lístky sa budú predávať za 119 eur.

Veľkolepé pódium, svetelné efekty a zložité...
Speváčka Beyoncé  na mini-koncerte počas Super...
+6Americká speváčka Super Beyoncé bola hviezdou v...

Rodáčka z Atlanty odštartovala kariéru v zostave známej ako Destiny 's Child, za ktorou ako manažér stál Mathew Knowles. Už z prvého albumu, ktorý vyšiel v roku 1998, sa predali milióny kópií, skutočné hviezdy sa ale z Beyoncé a jej kolegýň stali až o rok neskôr, keď vyšla platňa The Writing 's on the Wall. Kapela predala viac ako 50 miliónov albumov, aby sa následne jej členky vydali na sólovú dráhu.

Prvú sólovú platňu Dangerously in Love vydala speváčka Beyoncé už v roku 2003. Nasledovali ďalšie úspešné projekty, ktoré sprevádzali aj početné ocenenia. Zatiaľ poslednou štúdiovou nahrávkou je album 4. Tento rok by speváčka mala vydať svoj piaty štúdiový album. Jeho názov ešte nie je známy, ale predpokladá sa, že práve jeho propagáciu má zabezpečiť blížiace sa svetové turné.

Beyonce je vydatá za rapera Jay-Z a je matkou dcéry Blue Ivy. Spoločne s americkým raperom patria k najvplyvnejším párom amerického šoubiznisu a zároveň aj najbohatším umeleckým párom vo svete vôbec.

5 debata chyba