K Chinaski sa na bratislavskom koncerte pripojí Ivan Tásler

Na bratislavskom koncerte českej kapely Chinaski, ktorý sa uskutoční v piatok 10. mája v Ateliéri Babylon, sa ako hosť predstaví Ivan Tásler z IMT Smile. Ten s Chinaski odohrá niekoľko skladieb vrátane duetu Hoří Hollywood, ktorý s IMT Smile naspieval spevák Chinaski Michal Malátný.

05.05.2013 15:00
Ivan Tásler Foto:
Ivan Tásler vystúpi 10. mája v Bratislave spolu s kapelou Chinaski.
debata

Chinaski sa v Bratislave predstavia v rámci turné Klubový špeciál, počas ktorého už vystúpili v Žiline a Liptovskom Mikuláši. Deň po Bratislave zahrajú ešte v Trenčíne. „Ivana máme radi a vždy využijeme príležitosť na hudobnú spoluprácu. Tešíme sa, že prijal naše pozvanie a zaspievame si spolu 10. mája v Bratislave. Veľmi radi koncertujeme na Slovensku. Atmosféra a fanúšikovia sú tu vždy skvelí, čo potvrdili aj prvé dva koncerty turné. Nevieme sa dočkať nielen na trenčiansky a bratislavský koncert, ale aj letné koncerty, ktoré nás na Slovensku čakajú,“ uviedol Malátný.

Chinaski je jednou z najpopulárnejších českých kapiel so širokou fanúšikovskou základňou aj na Slovensku. Skupina vydala osem štúdiových albumov, na ktorých sa nachádzajú hity ako Tabáček, Zadarmo či Klára. Ostatný album formácie s názvom Není na co čekat vyšiel v roku 2010. Chinaski majú na konte dve ceny Anděl a tento rok skončili v ankete Český slávik na treťom mieste medzi skupinami. Predstihli ich len Kabát a Nightwork. V roku 2005 sa v tejto ankete dostali dokonca na prvé miesto. Okrem Malátného pôsobia v kapele aj Petr Kužvart, František Táborský, Ondřej Škoch, Štěpán Škoch a Otakar Petřina Jr.

debata chyba