Vladimir 518 pokrstí v Bratislave Idiota

Český rapper Vladimir 518 pokrstí 21. septembra v bratislavskom klube MMC nový album s názvom Idiot. Člena zoskupenia PSH budú počas koncertu sprevádzať aj LA4, DJ Mike Trafik, Adam Koller (bicie), Matěj Havlíček (basgitara) a duo vokalistiek Tutti Frutti. Ako hosť vystúpi aj legenda slovenského hip-hopu rapper Vec. Po koncertoch sa bude v klube konať aj afterpárty, ktorú bude mať na starosti Džunya G.

14.09.2013 15:00
Vladimir 518 Foto:
Vladimir 518 pokrstí svoj nový album v Bratislave.
debata

Vladimír Brož, vystupujúci pod prezývkou Vladimir 518 sa narodil v meste Hostivice. Preslávil sa najmä ako člen spomínanej formácie PSH. Na konte má sólový debut s názvom Gorila vs. Architekt, ktorý vydal v roku 2008. Na prvom albume spolupracoval napríklad DJ Wich, DJ Mike Trafik a DJ Enemy. V januári 2009 získal niekoľko cien časopisu Filter vrátane ocenenia pre najlepšieho interpreta. Je tiež držiteľom ceny Anděl v kategórii Hip-hop a R'n'B.

Rapper vydal tento rok na jar spomínanú druhú štúdiovku Idiot, na ktorej sa podieľali aj Michael Kocáb, Jiří Korn, Matěj Ruppert či Roman Holý. Obidva albumy vydal pod značkou Bigg Boss, ktorú pomáhal zakladať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir 518 #Vec #hip-hop #rap #krst albumu