Do Bratislavy mieria holandskí Within Temptation

Holandská kapela Within Temptation sa po prvý raz predstaví slovenskému publiku a to v rámci Album Tour 2014. Koncert sa uskutoční 12. marca 2014 v bratislavskej Refinery Gallery v areáli Slovnaftu. Formácia sľubuje najlepšiu koncertnú šou, akú kedy mali. ''Všetku našu prácu a snahu smerujeme k tomu, aby sme fanúšikom priniesli tú najlepšiu a najpôsobivejšiu koncertnú produkciu akú kedy zažili,'' vyjadril sa gitarista a zakladateľ kapely Robert Westerholt.

17.09.2013 07:00
Within Temptation Foto:
Within Temptation prídu v marci na Slovensko po prvý raz.
debata

Skupina plánuje 27. septembra vydať nové EP s názvom Paradise (What about us?). Na bratislavskom koncerte by mali teda okrem hitov kapely zaznieť aj nové piesne. Kvalitný a nezabudnuteľný koncert bude najlepšou reklamou pre náš nový album, dodal Westerholt.

Na novinke s kapelou spolupracovala aj bývalá speváčka kapely Nightwish Tarja Turunen. Keď sme nahrali prvú verziu skladby Paradise a počúvali demo, neustále sme v duchu mysleli na Tarju Turunen a hlavne na to, ako skvelo by táto nahrávka ladila s jej hlasom a aké by bolo úžasné, keby to s nami mohla naspievať. Čím viac sme na to mysleli, tým viac sa nám to páčilo, prezradila speváčka skupiny Sharon den Adel. "Bolo veľmi milé sa konečne stretnúť so Sharon a chalanmi z Within Temptation. Úprimne si cením pozvanie a možnosť pracovať s nimi na skladbe Paradise. Je krásne, že si ma vybrali! Dúfam, že fanúšikovia budú mať tento silný dievčenský duet radi,'' vyjadrila sa Turunen.

Vstupenky na koncert budú v predaji od 20. septembra prostredníctvom portálu Ticketportal.

Within Temptation sa pohybujú na hudobnej scéne od roku 1996. Debutovali o rok neskôr s nahrávkou Enter, z ktorej pochádza len jeden singel s názvom Restless. Kapela má na konte celkovo päť štúdioviek, pričom zatiaľ poslednú s názvom The Unforgiving vydali vlani. Z ostatnej nahrávky vydali single Faster a Sinéad. Medzi ich ďalšie piesne patria skladby ako napríklad Stand My Ground, Memories, Angels či What Have You Done.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Holandsko #Within Temptation #metal