Katka Koščová a Neřež predstavia spoločný album Vlakem na Kolín

Katka Koščová spolu s českou folkovou legendou Neřež pripravili pokračovanie úspešného spoločného koncertného ťaženia. Od 10. do 20. októbra odohrajú desať koncertov v Čechách a na Slovensku, na ktorých predstavia spoločný album Vlakem na Kolín.

02.10.2013 08:00
Katarína Koščová Foto:
Speváčka Katarína Koščová.
debata (2)

Živá nahrávka vznikla ešte v minulom roku na koncertoch v Kolíne a Tábore. Album ponúka 15 piesní, nechýbajú najznámejšie skladby formácie Nerez, medzi nimi Kočky, Já s tebou žít nebudu alebo Černá voda, piesne súčasnej skupiny Neřež a dve autorské pesničky Katky Koščovej a klaviristu Dana Špinera Nebotrasenie a Blues o nespavosti.

Repertoár koncertov bude rovnako prierezom celou tvorbou Zdeňka Vřešťála a Víta Sázavského od prvých spoločných pesničiek, cez spoluprácu s vynikajúcou pesničkárkou Zuzanou Navarovou až po ich súčasnú tvorbu už pod názvom Neřež. Okrem najznámejších skladieb tejto formácie, akými sú určite pesničky Tisíc dnů, Na dně, Za poledne či Kytička, pripravuje Katka s Neřežom aj ďalšie piesne.

Rovnú polovicu z desiatky koncertov odohrajú na Slovensku, prvým bude koncert 16. októbra v Košiciach, ďalšími zastávkami budú Prešov (17.10.), Martin (18.10.), Banská Bystrica (19.10.) a Bratislava (20.10.).

2 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #turné #Katka Koščová #Neřež #CD