Novým kráľom dídžejov je Holanďan Hardwell

Holandský dídžej Hardwell obsadil prvé miesto v rebríčku 100 najlepších dídžejov sveta, ktorý každoročne usporadúva DJ Magazine. Tento titul mu čitatelia magazínu hlasujúci v ankete udelili po prvý raz a stal sa tak aj najmladším výhercom v histórii tohto rebríčka.

21.10.2013 05:00
Hardwell Foto:
Hardwell je aktuálnou dídžejskou jednotkou. Má len dvadsaťpäť rokov.
debata

Na druhom mieste skončil Armin Van Buuren, ktorý sa predtým umiestnil na prvej priečke päťkrát za sebou. Tretí skončil Avicii, ktorého nasledoval DJ Tiësto. Prvú päťku uzatvára David Guetta. Spomínaný DJ Tiësto počas tohtoročného Amsterdam Dance Event získal aj Top 100 DJs Legend Award. Z prestížneho ocenenia sa veľmi tešil.

„Za tie roky, počas ktorých robím dídžeja, som navštívil mnoho miest. Nevedel som si ani predstaviť, že sa tam niekedy dostanem. Na mojich cestách som stretol veľa krásnych ľudí. Svoju kariéru som však začínal neďaleko od Amsterdamu, v mojej rodnej Brede. Je to pre mňa veľká česť získať toto ocenenie práve tu, pred mojou rodinou, priateľmi, kolegami a fanúšikmi. Ďakujem každému, kto za mňa hlasoval,“ vyhlásil.

Hardwell, vlastným menom Robbert van de Corput, sa aktívne venuje hudbe od roku 2006. V roku 2009 zverejnil bootleg Show Me Love vs. Be. Následne s ním spolupracoval aj spomínaný DJ Tiësto. Na konte má skladby ako napríklad Never Knew Love, Zero 76, Cobra, Spaceman, Three Triangles, How We Do či Apollo.

debata chyba
Viac na túto tému: #dídžej #Hardwell #Armin Van Buuren