Pozrite si McCartneyho najnovší klip! Hrajú v ňom Johnny Depp, Sean Penn, Meryl Streep a ďalší

Britský spevák a hudobník Paul McCartney zverejnil videoklip k piesni Queenie Eye. Bývalý basgitarista kapely The Beatles v ňom prezentuje skladbu v nahrávacom štúdiu Abbey Road, kde sa objavujú hostia ako Johnny Depp, Kate Moss, Meryl Streep, Jude Law, Gary Barlow, Jeremy Irons, Tracey Ullman, Sean Penn, Tom Ford či Chris Pine. O réžiu sa postaral Simon Aboud.

28.10.2013 07:00
Paul McCartney Foto: ,
Spevák Paul McCartney.
debata

Pieseň Queenie Eye pochádza z albumu New, ktorý McCartney vydal tento mesiac. Na novinke sa podieľali aj Giles Martin, Mark Ronson, Paul Epworth a Ethan Johns.

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias a podľa Guinnessovej knihy rekordov najúspešnejším muzikantom v histórii populárnej hudby. Na konte má 16 sólových štúdiových albumov. V rokoch 1960 až 1970 bol členom spomínanej kapely The Beatles.

Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Formácia si vyslúžila 25 nominácií na Grammy, z ktorých osem dokázala premeniť na ceny. V roku 1988 The Beatles uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Meryl Streep #Kate Moss #Paul McCartney