Majk Spirit nahral skladbu v obľúbenom štúdiu Michaela Jacksona

Westlake Studio v Los Angeles má skvelé meno. Za mikrofónom tu sedeli interpreti ako Madonna, The Rolling Stones, Frank Sinatra, U2 či Whitney Houston. Bezkonkurenčne najznámejším návštevníkom v histórii legendárneho štúdia sa stal Michael Jackson, ktorý tu naspieval drvivú väčšinu svojich hitov.

22.11.2013 16:05
web SPIRIT Foto:
Majk Spirit a Maysa Leaková pri nahrávaní skladby Beautiful Dreamer.
debata

Tentokrát vznikla v štúdiu po prvýkrát nahrávka zástupcu slovenskej pop-music, rapera Majka Spirita. Skladba Beautiful Dreamer je už k dispozícii aj na YouTube. Spieva ju spoločne s americkou džezovou speváčkou Maysou Leakovou.

Nápad vycestovať do prestížneho svetového štúdia dostal Michal Matejovič, ktorý Majka zastupuje a stojí pri ňom od začiatku jeho sólovej kariéry. „Vďaka tomu, že som študoval na University of California Los Angeles, mal som možnosť spoznať prostredie detailne. Vždy som dúfal, že raz budeme môcť s Majkom nahrávať v tomto štúdiu.” vysvetľuje Michal, ktorý viedol osobne rokovania s manažmentom Westlake Studio.

Chválou na pracovné podmienky nešetrí ani samotný raper. „Bola to pre mňa veľká česť a zároveň výzva. Táto skladba vystihuje smer a zvuk, akým by som sa chcel uberať pri novej sólovej tvorbe. Skladba hovorí sama za seba a ja som rád, že môžem zbierať takéto cenné skúsenosti a učiť sa od skutočných osobností akou je Maysa“ vyjadril sa na margo svojho najnovšieho hudobného počinu Majk Spirit.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit #Beautiful Dreamer #Westlake Studio