Skupina Bloom očakáva dobré dni

Na debutový album bratislavskej skupiny Bloom si fanúšikovia museli počkať až tri roky. Kapela však tvrdí, že na dobré sa počkať oplatí. Teraz sa čas naplnil a krst prvotiny sa bude konať v utorok 3. decembra v bratislavskom klube Ateliér Babylon. Ešte pred krstom kapela stihla natočiť videoklip k singlu Carousel Ride. Práce na klipe zverila dvojici Jonáš Karásek (režisér filmu Kandidát, ktorý práve hrajú v kinách) a Marike Majorovej.

01.12.2013 15:00
Bloom Foto:
Kapela Bloom pokrstí svoj debutový album.
debata

Album s názvom Let The Good Days Come (Nech prídu dobré dni) nahrávali v lete za dozoru Marka Rakovického. Obsahuje 11 skladieb, o ktorých finálny zvuk sa postarali ľudia zo štúdia Masterdisk v New Yorku. Speváčka Barbora Drahovská prezradila, že spolupracovali s Markom Santagelom. Ten sa podieľal na projektoch Michaela Jacksona, Red Hot Chili Peppers, Michaela Bublé, Kanye Westa a iných. Nuž, znie to dobre.

Podľa Drahovskej počas slávnostného večera zaznie viacero songov vrátane Carousel Ride a dokonca aj skladieb, ktoré sa na album nedostali. Na krste vystúpia aj hostia, ktorí sa podieľali na nahrávaní albumu – harfistka Mária Kmeťková, klávesák Martin Wittgruber, speváčka Ivana Mer a možno aj basgitarista Juraj Griglák, ktorý do jednej skladby nahral kontrabas.

„Všetko sú to vynikajúci hudobníci, a preto sa nesmierne tešíme, že si s nimi budeme môcť zahrať. Dúfam, že sa to podarí. Bude to pre nás výnimočný večer a chceme, aby bol výnimočný aj pre našich fanúšikov,“ teší sa speváčka Barbora Drahovská. Gitarista Lukáš Kyška ju dopĺňa: „Našej hudbe veľmi svedčí, keď sa okrem tradičného obsadenia obohatí o farby a zvuky iných nástrojov. Budeme mať možnosť sa pohrať s náladami skladieb a aj s celkovou atmosférou koncertu. Veríme, že pre všetkých to bude silný hudobný zážitok.“

Na krste sa ako hudobný hosť predstaví aj nový projekt Oskara Rózsu a Zdenky Prednej DOLEDOLE. Vstupenky na tento jedinečný večer sa dajú kúpiť iba na stránke predpredaj.sk. Prvých 50 lístkov je k dispozícii za zvýhodnenú cenu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #debut #krst #Bloom