Na rakúsky Frequency prídu Skrillex aj QOTSA

Rakúsky festival FM4 Frequency, vzdialený len 150 kilometrov od Bratislavy, už pozná mená svojich hlavných hviezd. Patria medzi ne napríklad Skrillex alebo Queens of the Stone Age (QOTSA).

20.12.2013 09:35
skrillex frequency Foto:
Skrillex
debata

Podujatie obľúbené aj medzi Slovákmi sa uskutoční 14. až 16. augusta 2014. Podobne ako v minulých rokoch bude dômyselne rozdelené na Day Park a Night Park. Denná zóna s názvom Day Park ponúka koncerty rockových a alternatívnych interpretov. Night Park sa zasa orientuje na tanečné veci, pričom zábava sa tu začína vo večerných hodinách a vrcholí skoro ráno. Celý festivalový park ponúka okrem hudby aj množstvo zelene, športový areál či gastronomickú zónu.

Z rockových a punkových interpretov vystúpia okrem Queens of the Stone Age tiež Placebo, Blink 182, Ska P alebo Jimmy Eat World. K zástupcom elektronickej scény, ktorí sa predstavia rovnako v Day Parku, sa k fenoménu posledných rokov, elektro-housovému mágovi a producentovi Skrillexovi pridá napríklad Parov Stelar Band.

O zábavu do skorých ranných hodín sa postarajú Wilkinson, Congorock alebo The Young Punx.

Dejisko festivalu, mestečko St. Pölten, je od Bratislavy vzdialené približne 90 minút cesty autom. Z hlavnej stanice v St. Pöltene bude opäť premávať kyvadlová doprava. Kapacita areálu je približne 45-tisíc ľudí. Viac informácií nájdete na stránke www.frequency.at.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #FM4 Frequency #Queens of the Stone Age #Skrillex #Blink 182