Andrea Bocelli predstaví svoju Vášeň už v nedeľu 29. decembra

Svetoznámy tenorista Andrea Bocelli sa už v nedeľu 29. decembra predstaví v Bratislave. Od 19. h zaspieva na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. V piatok popoludní boli na koncert ešte voľné posledné lístky v cene od 119 do 199 eur.

29.12.2013 05:00
Andrea Bocelli Foto:
Andrea Bocelli
debata

"Priamy kontakt s mojím publikom je pre mňa veľký dar, zvlášť v čase Vianoc. Fakt, že mám pred sebou toľko ľudí, ktorí sú mi naklonení, ktorí ma chcú počúvať, je pre mňa veľkou cťou. Som vďačný za každého jedného z mojich divákov. Cítiť ich náklonnosť, to, akým emočným komunikátorom medzi nami môže hudba byť, ako dokáže poraziť všetky kultúrne bariéry, to všetko mi dáva po dvadsiatich rokoch koncertovania a životného putovania silu a radosť ísť ďalej,“ povedal Bocelli.

Koncert tenoristu, ktorého aj v popovom svete preslávili hity ako Con te partiro, Vivo per lei či Time To Say Goodbye, bude rozdelený na dve časti. V prvej zaznejú klasické operné árie a piesne, v druhej zase vianočné skladby a piesne z jeho aktuálneho albumu Passione. Naň nahral napríklad aj coververziu hitu Elvisa Presleyho Love Me Tender. Na albume si zaspieval aj s Jennifer Lopezovou, Nelly Furtado a je na ňom aj virtuálne dueto s Edith Piaf.

Na bratislavskom koncerte Bocelliho sa v úlohe hostí predstaví aj trojica slovenských speváčok – sopranistka Adriana Kučerová, Jana Kirschner a muzikálová speváčka Nela Pocisková. Sprevádzať ich bude Český národný symfonický orchester a jeho zbor z Prahy pod vedením talianskeho dirigenta Marcella Rotu. Na pódiu tak bude viac ako 130 umelcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Andrea Bocelli #tenor