Puding Pani Elvisovej predstaví nové skladby na turné

Poslucháči Rádia_FM ich tri roky po sebe vyhodnotili ako najlepšiu koncertnú kapelu na Slovensku. Svoju silnú stránku odprezentujú Puding Pani Elvisovej na ďalšom turné.

17.01.2014 05:00
pino, PPE Foto:
Prvý koncert odohrá formácia v piatok v Bratislave.
debata

V rámci propagácie pripravovaného albumu sa po prvýkrát svojim fanúšikom predstavia už dnes v bratislavskom klube KC Dunaj. Nasledovať bude na Slovensku ešte päť vystúpení. Na koncertoch v slovenských mestách formáciu podporia ďalší umelci.

„Prvýkrát zahráme skladby z pripravovaného albumu a, samozrejme, nebudú chýbať ani naše šlágre,“ sľubuje kapela, ktorá sa charakterizuje žánrom wonky-pop. „Na pesničkách k novému albumu pracujeme priebežne už asi rok a na tvorbe sa spolupodieľal aj náš nový člen Dalibor Kocián známy ako Stroon.“

Podľa ich slov vzniklo počas tvorby množstvo veľkých nápadov, z ktorých vyselektovali materiál na približne 15 pesničiek. „Predtým, ako ich nahráme, si ich chceme ešte otestovať na živo. Už sa na to nenormálne tešíme!“ odkazujú hudobníci.

Na turné im bude predskakovať multiinštrumentálny hudobník Stroon s „live act“ na vibrafóne. Večer sa bude niesť nielen v znamení hudby, ale aj originálnych vizuálov. Koncert Pudingu Pani Elvisovej bude sprevádzať VJing umelkyne Mishy, ktorá tiež predstaví tapedrawing. Ide o jedinečný spôsob „maľovania“ na stenu čiernou páskou. Svojský pohľad na svet prinesie aj streetartista Animo, ktorý okrem výstavy svojich diel bude predvádzať živé maľovanie. Na záver čaká návštevníkov afterpárty, o ktorú sa postará Stroon a vilia:AM.

Kapela sa v takejto zostave predstaví tiež v žilinskom Enjoyclube (1. 2.), trenčianskom Steps clube (7. 2.), košických Kasárniach/Kul­turparku (14. 2.), popradskom Rockfabricu (15. 2.) a v Element Clube v Prievidzi (21. 2.).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Puding pani Elvisovej #KC Dunaj